Loading the new Help Center

Smazání účtu

K dispozici na:
Free
Premium
Business

Mrzí nás, že zvažujete smazání svého účtu Todoist.

Upozorňujeme, že smazáním svého účtu smažete veškerá data na svém účtu Todoist, a to včetně úkolů, projektů, štítků, filtrů, komentářů, souborů atd. Pokud účet smažete, žádná data na něm už nepůjde obnovit.

Pokud se přihlašujete účty Google, Facebook nebo Apple, budete si nejdřív muset v Nastavení v části Účet ke svému účtu Todoist přidat heslo.

  1. Otevřete aplikaci Todoist a v pravém horním rohu klikněte na svého avatara.
  2. Vyberte Nastavení.
  3. Vyberte možnost Spravovat účet. Nastavení účtu Todoist se otevře v prohlížeči.
  4. Vyberte možnost Trvale smazat účet.
  5. Zadejte heslo a krok potvrďte výběrem možnosti Trvale smazat účet.
  1. Otevřete aplikaci Todoist a v pravém horním rohu klikněte na svého avatara.
  2. Vyberte Nastavení.
  3. Otevřete záložku Účet a klikněte na možnost Trvale smazat účet.
  4. Zadejte heslo a krok potvrďte výběrem možnosti Trvale smazat účet.
  1. V levém horním rohu klepněte na ikonu nabídky.
  2. Klepněte na Nastavení.
  3. Vyberte možnost Účet.
  4. Klepněte na Smazat účet.
  5. Zadejte heslo.
  6. Klepněte na Smazat navždy.
  1. Na hlavní stránce Todoist klepněte v pravém horním rohu na ikonu ozubeného kolečka.
  2. Klepněte na možnost Účet.
  3. Klepněte na Smazat účet, poté na Pokračovat.
  4. Zadejte heslo.
  5. Klepněte na Smazat.
Pro uživatele tarifu Pro: Pokud jste si Todoist Pro zaregistrovali přes App Store nebo Google Play, nezapomeňte v příslušném obchodě zrušit předplatné Todoist, ať se vyhnete dalším platbám.

Časté dotazy

Byl pro vás tento článek užitečný?

Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 25 z 187