Hvordan bruger jeg Todoist sammen med TMetric?

Business

Hvad er TMetric?

TMetric er en app, der måler arbejdstid, og den er beregnet til fagfolk og virksomheder.

Hvordan virker Todoist/TMetric-integrationen?

TMetric giver dig mulighed for at se, hvor meget tid der bruges på Todoist-opgaver.

Integrationen understøttes kun i vores web-app, ikke med Chrome-udvidelsen eller mobil-apps.

Hvordan forbinder jeg Todoist med TMetric?

1. Installer en af følgende TMetric-browserudvidelser:
  2. Klik på TMetric-ikonet og klik på Login-knappen.

Hvordan bruger jeg Todoist/TMetric-integrationen?

Når du har oprettet eller åbnet en opgave i Todoist, vil du se TMetric-knappen Start timer:

Klik på knappen, og den tid, der bruges på Todoist-opgaven, vil blive logget på din TMetric-konto. Bemærk, at knappen Start timer skifter til Stop timer og viser den tid, du brugte på opgaven.

Hvis du har status som ejer eller admin, når du første gang starter timeren for emnet, henter TMetric emnets projektnavn fra Todoist og opretter automatisk et projekt med samme navn på din TMetric-konto.

Opgaven vises på Tracker-siden i TMetric-app'en. Opgavens navn, ID og projekt er de samme som i Todoist.

Du kan hurtigt navigere tilbage til Todoist ved at klikke på opgave-ID'et (i det følgende tilfælde er ID #70052688):