Opgave Kvik-tilføj

Business

Vi har ikke opfundet en måde at tilføje opgaver telepatisk (endnu), men Todoists smarte Kvik-tilføj er den næstbedste ting. Kvik-tilføj er den hurtigste måde at:

• Tilføje en ny opgave
  • Angive en forfaldsdato og -tidspunkt
  • Tilføje en etiket
  • Give den et prioritetsniveau
  • Tilføje den til et projekt
  • Tildel den til et teammedlem

Indtast (eller dikter) blot alle detaljerne i en enkelt linje. Den smarte Kvik-tilføj vil automatisk genkende og markere hvert enkelt information og føje den til din opgave, hvor den hører til. Det er især praktisk, når du tilføjer opgaver på din mobile enhed.

Sådan virker det

Tryk eller klik på + symbolet på en hvilken som helst Todoist-platform – web, skrivebord eller mobil – for at åbne Kvik-tilføj. Indtast opgaves navn efterfulgt af:

Tilføj en forfaldsdato og/eller tidspunkt

Indtast dato og tidspunkt i opgavefeltet ved hjælp af naturligt sprog som "i morgen klokken 16:00" eller "hver anden tirsdag startende 3. marts". Kvik-tilføj vil automatisk genkende forfaldsdatoen og tilføje den, når du gemmer din opgave. Her er en liste med eksempler på datoformater, du kan bruge.

Tilføj etiketter

Skriv @ efterfulgt af etiketnavnet. For eksempel @e-mail. Du kan vælge fra en liste af eksisterende etiketter eller oprette en helt ny.

Angiv prioritetsniveauet

Skriv p1, p2 eller p3 for at indikere opgavens prioritetsniveau.

Tilføj den til et projekt

Indtast symbolet # umiddelbart efterfulgt af projektnavnet. For eksempel "#Arbejde". Du kan vælge fra en liste af eksisterende projekter eller oprette en helt ny.

Tildel den til et teammedlem

Indtast + symbolet umiddelbart efterfulgt af personens navn. Fx "+Linda". Du kan vælge fra en liste af nuværende team-medlemmer i projektet.

Dette er kun muligt i delte projekter, så du skal først angive et delt projekt (ved hjælp af # symbolet), og derefter tilføje en opgaveansvarlig.

Nogle gange genkender den smarte Kvik-tilføj en information, der faktisk er en del af din opgaves navn. For eksempel vil ordet "månedlig" automatisk blive markeret som forfaldsdato i opgaven "Opret månedlig rapport". Du skal blot klikke eller trykke på ordet for at fjerne markeringen. Du kan også helt slå smart datogenkendelse fra.