Kom i gang med Todoist Business (administratorer)

Business

Tillykke med din nye Todoist Business-konto! Som administrator kan du tilføje og fjerne teammedlemmer, ændre indstillinger for dit team og administrere dine betalinger og fakturaer - alt sammen fra din administratorkonsol.

Hvis du endnu ikke har en Business-konto, kan du nemt konvertere din eksisterende personlige konto til en Business-konto uden at miste dine nuværende opgaver eller projekter.

For at få adgang til administratorkonsollen til Todoist Business, skal du følge instruktionerne nedenfor:

1. På web logger du ind på Todoist. Sørg for, at du logger ind fra administratorkontoen for dette Todoist Business-team.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre.
  3. Vælg Todoist Business-administrator.

Læs videre for instruktioner i, hvordan du bruger Todoist Business administratorkonsollen til at invitere og administrere brugere samt håndtere indstillingerne for din konto.

Inviter nye brugere

1. I apps til web, macOS eller Windows skal du åbne fanen Brugere i venstre side af din administratorkonsol.
  2. Klik på linket Inviter brugere under dit teams navn i toppen.
  3. Indtast e-mail-adresser på de personer, du ønsker at invitere.
  4. Når du er færdig, klikker du på knappen Send invitationer.

Når invitationerne er sendt, vil teammedlemmer vises med én af to statusser:

• Inviteret – Midlertidige konti oprettes indtil brugere accepterer deres invitationer.
  • Bruger – Brugere, der har accepteret dine invitationer.

Adminstrer brugere

Åbn fanen Brugere i venstre side af din administratorkonsol for at se alle aktive og inviterede brugere på din konto. For at søge efter en vilkårlig bruger skal du blot indtaste dennes navn eller e-mail-adresse i søgefeltet øverst til højre.

For at nulstille en brugers kodeord, gøre brugeren til en administrator eller fjerne en bruger skal du klikke på tandhjulsikonet til højre for brugerens navn og vælge handlingen i drop-down-menuen.

Angiv tilladelser for delte projekter

Åbn fanen Deling i venstre side af din administratorkonsol for at ændre eller angive tilladelser for delte projekter.

Du kan vælge:

• Om teammedlemmer kan dele projekter med personer uden for din Business-konto
  • Om teammedlemmer kan tilslutte sig projekter uden for din Business-konto

Administrer dine konto- og faktureringsoplysninger

Åbn fanen Konto og fakturering i venstre side af din administratorkonsol. Herfra kan du se og opdatere Dit nuværende abonnement og Faktureringsoplysninger. Du kan også gennemse din fulde Faktureringshistorik inklusiv alle dine transaktioner og de tilhørende fakturaer.

Sikkerhed og pålidelighed

Todoist benytter et 24/7 driftshold, der sørger for up-to-date firewall-beskyttelse, opdager forsøg på indtrængning og reviderer adgangskontrol på flere niveauer. Al kommunikation til og fra Todoists servere er fuldt SSL-krypteret med en 128-bit nøgle. Vi tilgår aldrig brugerdata, og vi videregiver dem aldrig til tredjeparter.

Todoist er gearet til at håndtere en ekstrem stor datamængde med en gennemsnitlig oppetid på 99,99%. Din Todoist Business-konto tager også automatisk daglige backups, som du til enhver tid kan gendanne.

Du kan læse vores fulde sikkerhedspolitik her.