Backups

Business

Du behøver aldrig bekymre dig om at miste dine projekter, opgaver og kommentarer. Hvis du er Premium eller Business bruger, opretter dit Todoist automatisk daglige backup-filer til de aktive opgaver i alle dine nuværende projekter. Du kan til enhver tid nemt genskabe et hvilket som helst projekt.

Download en backup

1. Klik på tandhjuls-ikonet i øverste højre hjørne af dit Todoist.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Åbn fanen Backups.
  4. Klik på download ud for en hvilken som helst af de daglige automatiske backups. Dette starter download af en ZIP-fil med CSV-filer for hvert af dine nuværende projekter, herunder alle aktive opgaver (udførte opgaver og arkiverede projekter inkluderes ikke).

Backups kan kun tilgås via apps til web, macOS eller Windows (legacy).

Du kan også klikke på +Opret backup i bunden af din backups-fane for manuelt at oprette en backup af alle dine aktive projekter.

Gendan en backup

1. Opret et nyt projekt
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Importer fra skabelon.
  4. På din computer vælger du (eller trækker og slipper) den CSV-fil, der svarer til det projekt, du ønsker at gendanne.
  1. Opret et nyt projekt
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Importer fra skabelon.
  4. På din computer vælger du (eller trækker og slipper) den CSV-fil, der svarer til det projekt, du ønsker at gendanne.

Backups kan kun gendannes via apps til web, macOS, Windows (legacy) eller Windows 10.

Alle de aktive opgaver, forfaldsdatoer, kommentarer og filer fra backup'en tilføjes til det nye projekt.

Selvom dine projekt-backups kun inkluderer aktive projekter og opgaver, tager vi også backup af alle brugerdata (herunder udførte opgaver og arkiverede projekter) på vores servere. Alle dine data er sikre. Du kan læse vores fulde data sikkerhedspolitik for flere detaljer.

FAQ'er

Q: Er der et maksimum antal backups, der kan oprettes og gemmes?

A: Op til 21 backups oprettes automatisk og gemmes. Ældre backups vil blive overskrevet og slettet.

Q: Hvor ofte opretter Todoist en ny backup?

A: Backups oprettes én gang om dagen på de dage, hvor du logger ind på dit Todoist og foretager ændringer.

Q: Jeg forsøger at downloade en backup ved hjælp af app'en til macOS eller Windows legacy, men der sker ikke noget. Hvad er der galt?

A: Sørg for, at du er logget ind på samme Todoist-konto på web-app'en. Hvis du ikke er logget ind med din Todoist-konto, kan backup'en ikke downloades.

Q: Jeg har ved et uheld slettet et projekt, og jeg er på den gratis løsning. Kan jeg opgradere til Premium eller Business for at få adgang til en backup og gendanne det?

A: Det er desværre ikke muligt. Backups oprettes først fra den dag, en konto opgraderes til Premium eller Business.