Brug Gmail sammen med Todoist

Business

Hvis du bruger Gmail, kan du nemt omdanne en e-mail til en ny Todoist-opgave med en af vores integrationer. Du har to muligheder:

1. Chrome-udvidelsen "Todoist til Gmail" kan bruges til at tilføje e-mails som opgaver fra Google Chrome.
  2. Google Workspace-tilføjelsesprogrammet "Todoist til Gmail" kan bruges til at tilføje opgaver fra Gmail til web, iOS og Android.

Sådan konfigurerer og bruger du begge integrationer:

“Todoist til Gmail” Chrome-udvidelse

Konfigurering af udvidelsen

1. Gå til Chrome Web Store.
  2. Søg efter Todoist til Gmail og vælg den.
  3. Klik på Føj til Chrome øverst til højre.
  4. Vælg Tilføj udvidelsen i pop-op-vinduet.

Brug af udvidelsen

Tilføj opgaver via Gmail

1. Åbn den e-mail, du ønsker at gøre til en opgave.
  2. Klik på Todoist-ikonet i ikonlinjen direkte over e-mailen.
  3. Nederst til højre indlæses en ny opgave i Todoist. Opgaven har e-mail-titlen som dens navn, og den vil linke til e-mailen.
  4. (Valgfrit) Tilføj eventuelle yderligere oplysninger om opgaven, fx etiketter, prioritet, en dato eller en opgaveansvarlig ved hjælp af mulighederne under Kvik-tilføj.
  5. Klik på Tilføj opgave.

Åbn e-mails via Todoist

Klik på en vilkårlig opgave oprettet via udvidelsen for at se e-mailen i et browservindue.

Når du har installeret udvidelsen, kan du også bruge Todoist direkte fra Gmail ved at klikke på Todoist-linjen nederst til højre i Gmail. Du har fuld adgang til Todoist, så du kan tilføje, udføre og se dine opgaver med mere, uden at skulle åbne et nyt vindue.

Google Workspace-tilføjelsesprogram "Todoist til Gmail"

Konfigurering af tilføjelsesprogrammet

1. Gå til mail.google.com.
  2. I panelet til højre skal du klikke på + -symbolet for at åbne Google Workspace Marketplace. (Hvis sidepanelet ikke er synligt, kan du slå det til ved at klikke på <-knappen nederst til højre.)
  3. Søg efter Todoist til Gmail og vælg den.
  4. Klik på Installer.
  5. Godkend integrationen.
  6. Klik på Tillad.

Brug af tilføjelsesprogrammet

Tilføj opgaver via Gmail

1. Åbn den e-mail, du ønsker at tilføje som en opgave.
  2. Klik på Todoist-ikonet i højre side.
  3. (Valgfrit) Vælg hvilket projekt, du gerne vil tilføje opgaven til, rediger opgavens navn, angiv en forfaldsdato eller tilføj en prioritet.
  4. Klik på Tilføj opgave.
  1. Åbn den e-mail, du ønsker at tilføje som en opgave.
  2. Nederst til højre trykker du på Todoist-ikonet.
  3. (Valgfrit) Vælg hvilket projekt, du gerne vil tilføje opgaven til, rediger opgavens navn, angiv en forfaldsdato eller tilføj en prioritet.
  4. Tryk på Tilføj opgave.

Hvis du vil bruge Google Workspace-tilføjelsesprogrammet "Todoist for Gmail", skal du bruge Gmail til web, iOS eller Android.

Åbn e-mails via Todoist

Klik blot på en vilkårlig opgave oprettet via tilføjelsesprogrammet for at åbne den i et andet vindue.

Tryk blot på en vilkårlig opgave, der er oprettet via tilføjelsesprogrammet for at åbne den i browseren på din mobil.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at åbne e-mails i Gmail-appen.

Hvis du vil bruge Google Workspace-tilføjelsesprogrammet "Todoist for Gmail", skal du bruge Gmail til web, iOS eller Android.

FAQ

Kan jeg bruge både Google Workspace-tilføjelsesprogrammet og Chrome-udvidelsen?

Absolut! Brug det, du foretrækker, når du vil.

Fungerer Google Workspace-tilføjelsesprogrammet også på iPad eller Android-tablets?

Nej, dette tilføjelsesprogram understøttes ikke på iPad eller Android-tablets.

Hvordan fjerner jeg Chrome-udvidelsen?

For at fjerne Gmail Chrome-udvidelsen skal du følge Googles instruktioner om, hvordan du fjerner en udvidelse.

Hvordan fjerner jeg Google Workspace-tilføjelsesprogrammet?

Hvis du ikke længere vil bruge Google Workspace-tilføjelsen, kan du fjerne den på denne måde:

1. Gå til mail.google.com.
  2. Klik på Todoist-ikonet i panelet i højre side.
  3. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  4. Vælg Administrer tilføjelsesprogram.
  5. Klik på Todoist for Gmail.
  6. Klik på Afinstaller.

Når jeg åbner Todoist til Gmail-udvidelsen, ser jeg den roterende cirkel. Hvordan løser jeg dette?

Prøv at tillade pop-op-vinduer i browseren, hvilket løser problemet. Sådan gør du:

1. Åbn Gmail i din browser.
  2. Klik på lås-ikonet i adresselinjen i øverste venstre hjørne.
  3. Klik på Cookies.
  4. Åbn fanen Blokeret.
  5. Vælg todoist.com.
  6. Klik på Tillad.
  7. Vælg gmail.todoist.com.
  8. Klik på Tillad.
  9. Klik på Færdig.

Når jeg prøver at logge ind på Google Workspace-tilføjelsen på Safari, ser jeg den roterende cirkel. Hvordan løser jeg dette?

Prøv at tillade pop-op-vinduer i browseren, hvilket løser problemet. Sådan gør du:

1. Åbn Todoist i Safari.
  2. Klik på Safari i øverste venstre hjørne (ved siden af Apple-ikonet).
  3. Vælg Indstillinger...
  4. Åbn fanen Websider.
  5. I venstre side skal du scrolle ned og vælge Pop-op-vinduer.
  6. Åbn rullemenuen til højre for todoist.com og vælg Tillad.