Todoist for Non-profits

Business

Todoist er stolt af at kunne tilbyde nedsatte priser som en hjælpende hånd til vores non-profitbrugere.

Non-profits er berettiget til 50% rabat på Todoist Business, så de bedre kan organisere deres teams og bruge mere tid på at arbejde mod deres vigtigste mål, samtidig med at omkostningerne holdes nede.

Sådan ansøger du om rabatten

Hvis du er en del af en non-profitorganisation, og er interesseret i at ansøge om 50% rabat, skal du følge instruktionerne nedenfor.

1. Før du ansøger om rabatten, skal din organisation have en Todoist Business-konto.
  2. Udfyld ansøgningsskemaet på todoist.com/nonprofits. Du bliver bedt om at inkludere følgende materialer:
    • Din organisations navn & webside
    • Kort beskrivelse af din organisations formål
    • E-mailadresse og teamnavn der er knyttet til den Todoist Business-konto, du ønsker at modtage rabat på
    • Officiel dokumentation, der beviser non-profitstatus - et eksempel er 501(c)(3), eller dit lands lokale version af lignende dokumentation.

Sådan fungerer rabatten

Vi gennemgår din ansøgning og vender tilbage til dig inden for 10 arbejdsdage.

Når du er godkendt, vil rabatten gælde for dine Todoist Business-betalinger fra det tidspunkt og fremadrettet. Eventuelle fremtidige gebyrer vil blive opkrævet til 50% af den fulde pris.

Din rabat aktiveres på én af 2 måder:

• Hvis du er ny til Todoist Business og stadig er på din 30-dages prøveperiode, når du bliver godkendt, vil du få 50% rabat på din første betaling. Bemærk, at hvis du godkendes i løbet af de sidste par dage af din prøveperiode, kan vi muligvis ikke nå at påføre rabatten på din første betaling, så ansøg så tidligt som muligt.
  • Hvis du er en eksisterende Todoist Business-kunde, vil din næste betaling blive opkrævet med 50%, når din ansøgning er blevet godkendt.

Hvis du ikke godkendes, sender vi en e-mail direkte til dig og giver besked om det.

FAQ'er

Q: Kan rabatten gælde for betalinger, jeg allerede har foretaget? Vil den være pro rata?

A: Nej, vi kan ikke yde refusion til din organisation for betalinger, du allerede har foretaget. Rabatten vil heller ikke være pro rata på nogen måde. Vi vil dog helt sikkert anvende rabatten på alle fremtidige betalinger.

Dette gælder også for udgangen af din gratis prøveperiode. Hvis vi godkender din ansøgning, efter at din 30-dages gratis prøveperiode er overstået, kan vi ikke refundere dig for den første måned. Derfor er det vigtigt at ansøge så tidligt som muligt.

Q: Jeg har sendt min ansøgning, men har ikke hørt noget endnu. Hvor lang tid tager det?

A: Vi forsøger at svare på henvendelser inden for 10 arbejdsdage. Hvis der er gået mere end 10 dage, kan du følge op på sagen ved at kontakte support.

Q: Kan jeg få rabatten på Todoist Premium?

A: Da denne rabat kun gælder for non-profitorganisationer, gælder den ikke på Todoist Premium, der er til individuel brug. Konverter til Todoist Business for at ansøge om rabatten.

Q: Hvad er mit "Todoist Business-teamnavn" og hvor finder jeg det?

A: Dit Todoist Business-teamnavn er det teamnavn, du brugte, da du tilmeldte din Todoist Business-konto.

Hvis du har glemt dit Todoist Business-teamnavn, kan du finde det ved at logge ind på din Todoist admin-konsol ved hjælp af nedenstående instruktioner:

• På web logger du ind på Todoist. Sørg for, at du logger ind fra adminkontoen for dette Todoist Business-team.
  • Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  • Vælg Todoist Business-admin.
  • Klik på linket Konto og fakturering til venstre.
  • Du finder dit kontonavn ved siden af Teamnavn.

Q: Giver I rabat til studerende, lærere eller undervisere?

A: Det gør vi! Tjek Todoist for Education for yderligere information.

Q: Hvad hvis vi ikke kan levere de ønskede oplysninger for at bevise, at vi er en non-profitorganisation? Kan vi stadig få rabat?

A: Hvis du ikke kan bevise, at din organisation er en non-profit pr. dokumentationen ovenfor, vil vi ikke kunne godkende rabatten. Vi kan desværre ikke gøre undtagelser.

Q: Hvad hvis jeg skifter den e-mailadresse jeg bruger som Todoist Business-admin? Hvad hvis jeg vil overføre ejerskab til en anden admin?

A: Din rabat gælder for Todoist Business-kontoen og ikke selve e-mailadressen. Så længe denne konto er aktiv, vil den stadig have rabatten.

Q: Hvor lang tid varer rabatperioden, og hvad sker der, når min rabatperiode slutter?

A: Din rabat er aktiv permanent for din konto.