Har du problemer med synkronisering?

Business

Hvis Todoist ikke synkroniserer din opgaveliste korrekt (fx hvis iOS-app'en og Windows-app'en begge viser forskellige opgaverlister), anbefaler vi, at du identificerer, hvilken platform der ikke synkroniseres med de andre og derefter sender det til vores support-team.

Sådan identificerer du, hvilken app der ikke synkroniseres

1. Log ind på Todoist til Web.
    • Sørg for, at du har den nyeste version af din opgaveliste (den, der er gemt på vores servere) ved først at logge ud af Todoist til Web og derefter logge ind igen.
  2. Tilføj en opgave fra en anden platform og se, om den vises i Todoist til Web. Hvis den ikke vises, har den app, hvorfra du tilføjede en opgave, problemer med at synkronisere.
  3. Hvis din tilføjede opgave vises i Todoist til Web, skal du tilføje en ny opgave fra Todoist til Web og se, om den vises på dine andre Todoist-apps. Hvis opgaven ikke vises på en af dine apps, betyder det, at den ikke synkroniseres.

Når du har disse oplysninger, skal du rapportere dine resultater til vores support-team. Vores udviklere vil da forsøge at undersøge dit problem så hurtigt som muligt for at få dig i gang igen.

FAQ

Q: Hvorfor lykkes det ikke Todoist at synkronisere mellem mine apps?

A: Synkroniseringsproblemer sker af to grunde: App'en skriver ikke korrekt til databasen, eller app'en læser ikke korrekt fra databasen. Find ud af, hvilken app der ikke synkroniseres ved hjælp af instruktionerne ovenfor.

Hvis du fx bruger iOS og Windows, og de ikke synkroniseres korrekt, kan det skyldes en af disse fire situationer:

• iOS-app fejler at skrive: iOS-app'en skriver ikke korrekt til vores database, så når du åbner Todoist i andre apps, modtager de ikke den seneste opdatering fra iOS.
  • iOS-app fejler at læse: Andre apps skriver korrekt til databasen, men iOS-app'en modtager ikke opdateringen.
  • Windows-app fejler at skrive: Windows-app'en skriver ikke korrekt til vores database, så når du åbner Todoist i andre apps, modtager de ikke den seneste opdatering fra Windows.
  • Windows-app fejler at læse: Andre apps skriver korrekt til databasen, men Windows-app'en modtager ikke opdateringen.

Hvis du var i stand til at identificere, hvilke af situationerne ovenfor der forårsager dit problem, skal du tilføje disse oplysninger til din besked, når du kontakter vores support-team.