Slet din konto

Business

Vi er kede af, at du overvejer at slette din Todoist-konto.

Bemærk, hvis du sletter din konto, slettes alle data i dit Todoist, inklusive opgaver, projekter, etiketter, filtre, kommentarer, filer osv. Hvis du sletter din konto, kan du ikke gendanne den eller andre data, der er knyttet til kontoen.

Hvis du bruger Google, Facebook eller Apple til at logge ind med, skal du først tilføje en adgangskode til din Todoist-konto ved at gå til Indstillinger og vælge Konto.

1. Åbn Todoist-appen og klik på din avatar i øverste højre hjørne.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Administrer konto. Dine Todoist-kontoindstillinger åbnes nu i en browser.
  4. Vælg Slet konto permanent.
  5. Indtast din adgangskode, og bekræft ved at vælge Slet konto permanent.
  6. For Pro-brugere: Hvis du har tilmeldt dig Pro via App Store eller Google Play, skal du sørge for at annullere dit Todoist-abonnement for at forhindre yderligere betalinger.
  1. Åbn Todoist-appen og klik på din avatar i øverste højre hjørne.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Åbn fanen Konto, og klik på Slet konto permanent.
  4. Indtast din adgangskode, og bekræft ved at vælge Slet konto permanent.
  5. For Pro-brugere: Hvis du har tilmeldt dig Pro via App Store eller Google Play, skal du sørge for at annullere dit Todoist-abonnement for at forhindre yderligere betalinger.
  1. Swipe op på den nederste app-bjælke for at åbne menuen.
  2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne for at åbne Indstillinger.
  3. Vælg Konto.
  4. Tryk på Slet konto.
  5. Indtast din adgangskode
  6. Tryk på Slet for altid.
  7. For Pro-brugere: Hvis du har tilmeldt dig Pro via App Store eller Google Play, skal du sørge for at annullere dit Todoist-abonnement for at forhindre yderligere betalinger.
  1. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne, mens du er på din Todoist-hovedside.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på Slet konto og derefter Fortsæt.
  4. Indtast din adgangskode
  5. Tryk på Slet.
  6. For Pro-brugere: Hvis du har tilmeldt dig Pro via App Store eller Google Play, skal du sørge for at annullere dit Todoist-abonnement for at forhindre yderligere betalinger.

FAQ

Kan I slette min konto for mig?

Nej, konti kan kun slettes af deres ejere.

Jeg får at vide, at min adgangskode er forkert, men jeg er sikker på, at den matcher mit Google-, Facebook- eller Apple-login. Hvad er der galt?

For at slette din konto skal du indtaste den adgangskode, der er knyttet til din Todoist-konto, ikke adgangskoden til din Google-, Facebook- eller Apple-konto. Hvis du endnu ikke har tilføjet en adgangskode, kan du gøre det ved at følge disse instrukser.