Slet din konto

Business

Vi er kede af at høre, at du overvejer at slette din Todoist-konto :(

Hvis du sletter din konto, slettes alle data i dit Todoist, inklusiv opgaver, projekter, etiketter, filtre, kommentarer, filer osv. Hvis du sletter din konto, kan du ikke gendanne den eller andre data, der er knyttet til kontoen.

Hvis du bruger Google eller Facebook til at logge ind med, skal du først tilføje en adgangskode til din Todoist-konto under Indstillinger > Konto.

1. Åbn Todoist-app'en eller log ind på din konto på www.todoist.com.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre, og vælg Indstillinger.
  3. Åbn fanen Konto, og klik på Slet min Todoist-konto.
  4. Indtast din adgangskode og del eventuel feedback om din Todoist-oplevelse i kommentarfeltet.
  5. klik på Slet min konto.
  1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Klik på Generelt i højre side.
  3. klik på Slet konto.
  4. Indtast din e-mailadresse og del eventuel feedback om din Todoist-oplevelse.
  5. klik på Slet.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre.
  2. Tryk på Indstillinger > Konto.
  3. Tryk på Slet konto.
  4. Indtast din adgangskode
  5. Tryk på Slet for altid.
  1. Mens du er på din Todoist-hovedside, skal du trykke på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Tryk på Generelt > Konto.
  3. Tryk på Slet konto.
  4. Indtast din adgangskode
  5. Tryk på Slet.
For Premium-brugere: Hvis du har betalt for Todoist Premium via PayPal eller Google Play Butik, skal du sørge for at annullere eventuelle tilbagevendende abonnementer for at forhindre yderligere betalinger.

Vi leder altid efter måder at forbedre os på. Hvis du har feedback om hvorfor Todoist ikke fungerede for dig, så kontakt os på support@todoist.com. Vi sætter stor pris på det!