Slet din konto

Business

Vi er kede af at høre, at du overvejer at slette din Todoist-konto.

Bemærk, hvis du sletter din konto, slettes alle data i dit Todoist, inklusiv opgaver, projekter, etiketter, filtre, kommentarer, filer osv. Hvis du sletter din konto, kan du ikke gendanne den eller andre data, der er knyttet til kontoen.

Hvis du bruger Google, Facebook eller Apple til at logge ind med, skal du først tilføje en adgangskode til din Todoist-konto under Indstillinger > Konto.

1. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af dit Todoist.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Åbn fanen Konto, og klik på Slet min Todoist-konto.
  4. Indtast din adgangskode og del eventuel feedback om din Todoist-oplevelse i kommentarfeltet.
  5. klik på Slet min konto.
  1. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af dit Todoist.
  2. Vælg Konto.
  3. klik på Slet konto.
  4. Indtast din e-mail-adresse og del eventuel feedback om din Todoist-oplevelse.
  5. klik på Slet.
  1. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på Indstillinger > Konto.
  3. Tryk på Slet konto.
  4. Indtast din adgangskode
  5. Tryk på Slet for altid.
  1. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne, mens du er på din Todoist-hovedside.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på Slet konto og derefter Fortsæt.
  4. Indtast din adgangskode
  5. Tryk på Slet.
For Premium-brugere: Hvis du har registreret dig til Todoist Premium via App Store eller Google Play, skal du sørge for at annullere dit Todoist-abonnement for at forhindre yderligere betalinger.

FAQ

Q: Kan I slette min konto for mig?

A: Nej, konti kan kun slettes af deres ejere.

Q: Jeg får at vide, at min adgangskode er forkert, men jeg er sikker på, at den matcher mit Google-, Facebook- eller Apple-login. Hvad er der galt?

A: For at slette din konto skal du indtaste den adgangskode, der er knyttet til din Todoist-konto, ikke adgangskoden til din Google-, Facebook- eller Apple-konto. Hvis du endnu ikke har tilføjet en adgangskode, kan du gøre det ved at følge disse instrukser.