Loading the new Help Center

Slet din konto

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Vi er kede af at høre, at du overvejer at slette din Todoist-konto.


Bemærk, hvis du sletter din konto, slettes alle data i dit Todoist, inklusiv opgaver, projekter, etiketter, filtre, kommentarer, filer osv. Hvis du sletter din konto, kan du ikke gendanne den eller andre data, der er knyttet til kontoen.

Hvis du bruger Google, Facebook eller Apple til at logge ind med, skal du først tilføje en adgangskode til din Todoist-konto ved at gå til Indstillinger og vælge Konto.

  1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af din Todoist-konto.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Åbn fanen Konto, og klik på Slet min Todoist-konto.
  4. Indtast din adgangskode og del eventuel feedback om din Todoist-oplevelse i kommentarfeltet.
  5. klik på Slet min konto.
  1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af din Todoist-konto.
  2. Vælg Konto.
  3. klik på Slet konto.
  4. Indtast din e-mail-adresse og del eventuel feedback om din Todoist-oplevelse.
  5. klik på Slet.
  1. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Vælg Konto.
  4. Tryk på Slet konto.
  5. Indtast din adgangskode
  6. Tryk på Slet for altid.
  1. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne, mens du er på din Todoist-hovedside.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på Slet konto og derefter Fortsæt.
  4. Indtast din adgangskode
  5. Tryk på Slet.
For Premium-brugere: Hvis du har registreret dig til Todoist Premium via App Store eller Google Play, skal du sørge for at annullere dit Todoist-abonnement for at forhindre yderligere betalinger.

FAQ