Systemkrav til Todoist

Business

Her er de forskellige operativsystemversioner, som du skal bruge for at kunne bruge Todoist på din webbrowser, skrivebord eller mobilenhed:

Web

Du kan bruge Todoists web-app på enhver af følgende browsere:

• Google Chrome på macOS, Windows, og Linux
  • Firefox på macOS, Windows, og Linux
  • Opera på macOS, Windows og Linux
  • Safari på macOS og Windows
  • Microsoft Edge på Windows
  • Internet Explorer 11 på Windows

macOS

Du kan bruge Todoists macOS-app, hvis din computer kører macOS 10.11 eller nyere.

Windows

Du kan bruge Windows 10-appen, hvis din computer kører Windows 10, 64bit.

Android

Du kan bruge Todoists Android-app, hvis din enhed kører Android 6.0 eller nyere.

iOS

Du kan bruge Todoists iOS-app, hvis din enhed kører iOS 13 eller nyere.

Apple Watch

Du kan bruge Todoist på Apple Watch, hvis din enhed kører watchOS 5 eller nyere.

Linux

Du kan bruge Todoist på Linux, hvis din computer kører Ubuntu 20.04. Vi planlægger at udvide den understøttelse i fremtiden.