Systemkrav til Todoist

Business

Her er de forskellige versionerer af operativsystemer, som du kan bruge til at anvende Todoist på din webbrowser, desktop eller mobilenhed:

Web

Du kan bruge Todoists webapp med enhver af følgende browsere:

Todoist understøtter kun opdaterede browsere. For at sikre, at du får den bedst mulige brugeroplevelse, skal du sørge for, at din browser er blevet opdateret til den nyeste version.
  • Google Chrome på macOS, Windows og Linux
  • Firefox på macOS, Windows og Linux
  • Opera på macOS, Windows og Linux
  • Safari på macOS og Windows
  • Microsoft Edge på Windows

macOS

Du kan bruge Todoists macOS-app, hvis din computer kører macOS 10.11 eller nyere.

Windows

Du kan bruge Windows-appen, hvis din computer kører Windows 10/11, 64bit.

Android

Du kan bruge Todoists Android-app, hvis din enhed kører Android 6.0 eller nyere.

iOS

Du kan bruge Todoists iOS-app, hvis din enhed kører iOS 13 eller nyere.

Apple Watch

Du kan bruge Todoist på Apple Watch, hvis din enhed kører watchOS 5 eller nyere.

Linux

Du kan bruge Todoist på Linux, hvis din computer kører Ubuntu 20.04. Vi planlægger at udvide denne understøttelse i fremtiden.