Systemkrav til Todoist

Business

Her er de forskellige operativsystemversioner, som du skal bruge for at kunne bruge Todoist på din webbrowser, skrivebord eller mobilenhed:

Web

Du kan bruge Todoists web-app på følgende browsere:

• Google Chrome på macOS, Windows, og Linux
  • Firefox på macOS, Windows, og Linux
  • Opera på macOS, Windows og Linux
  • Safari på macOS og Windows
  • Microsoft Edge på Windows
  • Internet Explorer 9+ på Windows

macOS

Du kan bruge Todoists macOS-app, hvis din computer kører macOS 10.11 eller nyere.

Windows

For at bruge vores native Windows 10-app kræver det, at du bruger Windows 10 version 1709 eller nyere.

Du kan bruge Todoists app til Windows legacy, hvis din computer kører Windows XP eller nyere.

Android

Du kan bruge Todoists Android-app, hvis din enhed kører Android 6.0 eller nyere.

iOS

Du kan bruge Todoists iOS-app, hvis din enhed kører iOS 11 eller nyere.