Skift din adgangskode

Business

Opdater din adgangskode på en vilkårlig enhed og hold din Todoist-konto sikker.

1. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Skift adgangskode ud for Adgangskode. Indtast din gamle adgangskode.
  4. Indtast din nye adgangskode og gentag den for at bekræfte.
  5. Klik på Skift adgangskode for at gemme ændringerne.

1. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne af Todoist.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Vælg Konto.
  4. Tryk på Tilføj/Skift adgangskode.
  5. Indtast din gamle adgangskode. (Hvis du ikke har en adgangskode, fordi du bruger din Google- eller Facebook-konto til at logge ind på Todoist, vil du ikke se denne mulighed.)
  6. Indtast din nye adgangskode og gentag den for at bekræfte.
  7. Tryk på send-ikonet for at gemme ændringerne.
  1. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på Skift adgangskode.
  4. Indtast din gamle adgangskode.
  5. Indtast din nye adgangskode og gentag den for at bekræfte.
  6. Tryk på Færdig for at gemme ændringerne.
  1. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Klik på Skift adgangskode ud for din adgangskode.
  3. Indtast din gamle adgangskode.
  4. Indtast din nye adgangskode og gentag den for at bekræfte.
  5. Klik på Gem adgangskode for at gemme ændringerne.