Skift din adgangskode

Business

Du kan kun ændre din adgangskode på Todoists apps til web, macOS, Windows (legacy), iOS eller Android. Det er endnu ikke muligt i Windows 10-app'en.

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist, og vælg Indstillinger.
  2. Åbn Konto fanen.
  3. Klik på rediger ud for det skjulte kodeordsfelt '******'.
  4. Indtast en ny adgangskode og bekræft den.
  5. Klik på Gem.

1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Nederst i menuen trykker du på Indstillinger > Konto.
  3. Tryk på Adgangskode.
  4. Indtast din nye adgangskode.
  5. Tryk på OK.
  1. Mens du er på din Todoist-hovedside trykker du på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Tryk på Indstillinger → Konto.
  3. Øverst til højre trykker du på Rediger.
  4. Indtast din nye adgangskode
  5. Tryk på Færdig.
Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at ændre din Todoist-adgangskode i Windows 10-app'en.