Log ind eller ud af Todoist

Business

Det er nemt at logge ind eller ud af Todoist! Sådan gør du:

Log ind på Todoist

1. Åbn Todoist -appen.
  2. Klik på Log ind.
  3. Vælg, hvordan du vil logge ind på din konto (det skal være den samme valgmulighed, du brugte til at oprette din konto):
    • Klik på Log ind med Google og vælg den Google-konto, der er forbundet med din Todoist-konto.
    • Klik på Fortsæt med Facebook og opret forbindelse til din Facebook-konto.
    • Klik på Fortsæt med Apple og opret forbindelse til din Apple-konto.
    • Indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og klik derefter på Log ind -knappen.
  1. Åbn Todoist -appen.
  2. Vælg, hvordan du vil logge ind på din konto (det skal være den samme valgmulighed, du brugte til at oprette din konto):
    • Tryk på Log ind med Google og vælg den Google-konto, der er forbundet med din Todoist-konto.
    • Tryk på Fortsæt med Facebook og opret forbindelse til din Facebook-konto.
    • Tryk på Fortsæt med e-mail og indtast derefter din e-mail-adresse og adgangskode.
  1. Åbn Todoist -appen.
  2. Vælg, hvordan du vil logge ind på din konto (det skal være den samme valgmulighed, du brugte til at oprette din konto):
    • Tryk på Log ind med Google og vælg den Google-konto, der er forbundet med din Todoist-konto.
    • Tryk på Fortsæt med Facebook og opret forbindelse til din Facebook-konto.
    • Tryk på Fortsæt med Apple og opret forbindelse til din Apple-konto.
    • Tryk på Fortsæt med e-mail og indtast derefter din e-mail-adresse og adgangskode.

Log ud af Todoist

1. Åbn Todoist -appen.
  2. Klik på din avatar i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Log ud.
  1. Åbn Todoist -appen.
  2. Tryk på menuikonet øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på Log ud.
  1. Åbn Todoist -appen.
  2. Klik på din avatar i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Log ud.
  1. Åbn Todoist -appen.
  2. Klik på din avatar i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Log ud.