Log ind eller ud af Todoist

Business

Det er nemt at logge ind eller ud af Todoist! Sådan gør du:

Log ind på Todoist

1. Åbn Todoist-appen.
  2. Klik Log ind.
  3. Vælg, hvordan du vil logge ind på din konto (det skal være den samme valgmulighed, du oprettede din konto med):
    • Klik på Fortsæt med Google og vælg den Google-konto, der er knyttet til din Todoist-konto.
    • Klik på Fortsæt med Facebook og opret forbindelse til din Facebook-konto.
    • Klik på Fortsæt med Apple og opret forbindelse til din Apple-konto.
    • Indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og klik derefter på Log ind knappen.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Vælg, hvordan du vil logge ind på din konto (det skal være den samme valgmulighed, du oprettede din konto med):
    • Tryk Fortsæt med Google og vælg den Google-konto, der er knyttet til din Todoist-konto.
    • Tryk på Fortsæt med Facebook og opret forbindelse til din Facebook-konto.
    • Tryk på Fortsæt med e-mail, og indtast derefter din e-mail-adresse og adgangskode.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Vælg, hvordan du vil logge ind på din konto (det skal være den samme valgmulighed, du oprettede din konto med):
    • Tryk Fortsæt med Google og vælg den Google-konto, der er knyttet til din Todoist-konto.
    • Tryk på Fortsæt med Facebook og opret forbindelse til din Facebook-konto.
    • Tryk på Fortsæt med Apple og opret forbindelse til din Apple-konto.
    • Tryk på Fortsæt med e-mail, og indtast derefter din e-mail-adresse og adgangskode.

Log ud af Todoist

1. Åbn Todoist-appen.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre.
  3. Vælg Log ud.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Øverst til venstre trykker du på menuikonet.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på Log ud.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre.
  3. Tryk på Log ud.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre.
  3. Vælg Log ud.