Log ind på Todoist

Business

Sådan logger du ind på Todoist:

1. Åbn Todoist-appen.
  2. Klik Log ind.
  3. Vælg, hvordan du vil logge ind på din konto (det skal være den samme mulighed, du oprettede din konto med):
    • Klik Log ind med Google-konto og vælg den Google-konto, der er knyttet til din Todoist-konto.
    • Klik Log ind med Facebook-konto og opret forbindelse til din Facebook-konto.
    • Indtast din e-mail-adresse og adgangskode, og klik derefter på Log ind knappen.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Vælg, hvordan du vil logge ind på din konto (det skal være den samme mulighed, du oprettede din konto med):
    • Tryk Fortsæt med Google-konto og vælg den Google-konto, der er knyttet til din Todoist-konto.
    • Tryk på Fortsæt med Facebook-konto og opret forbindelse til din Facebook-konto.
    • Tryk på Fortsæt med e-mail, indtast din e-mail-adresse og adgangskode og tryk derefter på Log ind knappen.