Todoists begrænsninger på opgaver, projekter, filer med mere

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Antal

Free

Premium

Business

Aktive opgaver pr. projekt

150

300

300

Tegn pr. opgavenavn

2048

2048

2048

Aktive sektioner pr. projekt

20

20

20

Tegn pr. sektionsnavn

2048

2048

2048

Aktive projekter (excl. arkiverede)

80

300

500

Tegn pr. projektnavn

120

120

120

Opgaver pr. prioritet eller etiket

Ubegrænset

Ubegrænset

Ubegrænset

Teammedlemmer pr. projekt

5

25

50

Filer

n/a

Ubegrænset

Ubegrænset

Filtre

n/a

150

150

Tegn pr. filternavn

n/a

60

60

Etiketter

n/a

500

500

Tegn pr. etiketnavn

n/a

60

60

Etiketter pr. opgave

n/a

500

500

Påmindelser pr. bruger

n/a

700

700

Kommentarer

n/a

Ubegrænset

Ubegrænset

Kommentarer pr. opgave

n/a

Ubegrænset

Ubegrænset

Kommentarer eksporteret i CSV

n/a

500

500

Tegn pr. kommentar

n/a

15.000

15.000

Vedhæftede filer

n/a

Ubegrænset

Ubegrænset

Filstørrelse for vedhæftede filer i kommentarer (MB)

n/a

100

100

Filstørrelse for vedhæftede filer i e-mails (MB)

n/a

25

25

Niveauer af underprojekter

3

3

3

Filstørrelse på avatar (MB)

4

4

4

Her er et par løsninger, hvis du er stødt på en af disse begrænsninger:

• Begrænsning på antal opgaver: Opdel opgaver i flere projekter eller underprojekter.
  • Begrænsning på længde af opgavenavn: Gem yderligere information om en opgave som en kommentar.
  • Begrænsning på antal projekter: Arkiver gamle eller inaktive projekter.
  • Begrænsning på filstørrelse i kommentarer: Upload store filer med en skybaseret tjeneste som Google Drive eller Dropbox.

FAQ

Tæller arkiverede opgaver, sektioner og projekter med ift. disse begrænsninger?

Nej, begrænsningerne gælder kun for aktive opgaver, sektioner og projekter.

Jeg har et projekt med over 300 opgaver. Kan I hæve min grænse?

Vi kan desværre ikke øge denne grænse for dig. Vi beklager! I stedet anbefaler vi, at du tilføjer underprojekter og opdeler dine opgaver i disse projekter.

Jeg kan kun tilføje 5 aktive projekter på min konto, ikke 80. Hvad er der galt med min konto?

Det lyder som om, du er blevet udvalgt til at prøve vores nye gratisversion! Hvis du ikke længere ønsker at deltage, så giv os besked og vi skifter dig til den standard gratisversion med de begrænsninger, der er vist ovenfor.

Bemærk, at vi på dette tidspunkt ikke længere søger nye deltagere til at teste den nye gratisversion.