Udskriv dine opgaver

Business

Ligegyldigt hvor meget du er afhængig af din digitale to-do-liste, har du nogle gange behov for at se dine opgaver på papir. Sådan udskriver du dem fra dit Todoist:

1. Åbn den liste, du ønsker at udskrive: Indbakke, Team-indbakke (Todoist Business), I dag, Kommende eller et bestemt projekt, etiket eller filter.
  2. Klik på web_settings-fill.svg tandhjulsikonet øverst til højre.
  3. Vælg Udskriv.
  4. (Valgfrit) Klik på Inkluder kommentarer for også at udskrive kommentarer til opgaverne på din liste.
  5. Følg trinnene i udskrivningsvinduet for at udskrive din liste.

Du kan desværre kun udskrive opgaver via Todoists apps til web, macOS eller Windows (legacy).