Opret en Todoist-konto

Business

Tak fordi du overvejer Todoist! Du kan komme i gang med en ny konto på få sekunder:

1. Åbn Todoist-appen.
  2. Øverst til højre klikker du på Registrer dig.
  3. Klik på knappen Registrer med Google-konto, og vælg den Google-konto, du vil knytte til din Todoist-konto, eller Registrer med Facebook-konto og opret forbindelse til din Facebook-konto, eller indtast dit navn, din e-mail-adresse og din adgangskode, og klik derefter på Opret min konto.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Klik på Registrering knappen.
  3. Klik på knappen Registrer med Google, og vælg den Google-konto, du vil knytte til din Todoist-konto, eller Registrer med Facebook-konto og opret forbindelse til din Facebook-konto, eller indtast dit navn, din e-mail-adresse og din adgangskode, og klik derefter på Registrer dig knappen.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Tryk på knappen Fortsæt med Google, og vælg den Google-konto, du vil knytte til din Todoist-konto, eller Fortsæt med Facebook og opret forbindelse til din Facebook-konto eller Fortsæt med e-mail: Indtast dit navn, din e-mail-adresse og din adgangskode, og tryk derefter på Registrering knappen.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Tryk på knappen Registrering med Google, og vælg den Google-konto, du vil knytte til din Todoist-konto, eller Registrering med Facebook og opret forbindelse til din Facebook-konto eller indtast dit navn, din e-mail-adresse og din adgangskode, og tryk derefter på Registrer dig knappen.

Hvis du lige er begyndt med Todoist, bør du tjekke vores Kom godt i gang vejledning.