Opret en Todoist-konto

Business

Tak fordi du overvejer Todoist! Du kan komme i gang med en ny konto på få sekunder:

1. Åbn Todoist-appen.
  2. Øverst til højre klikker du på Registrering.
  3. Vælg, hvordan du vil registrere dig til Todoist:
    • Hvis du vil registrere dig med din Google-konto, skal du klikke på Fortsæt med Google.
    • Hvis du vil registrere dig med din Facebook-konto, skal du klikke på Fortsæt med Facebook.
    • Hvis du vil registrere dig med din Apple-konto, skal du klikke på Fortsæt med Apple
    • Hvis du vil registrere dig med din e-mail, indtaster du din e-mail-adresse og klikker på Registrer dig med e-mail.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Klik på Registrering knappen.
  3. Vælg, hvordan du vil registrere dig til Todoist:
    • Hvis du vil registrere dig med din Google-konto, skal du klikke på Fortsæt med Google.
    • Hvis du vil registrere dig med din Facebook-konto, skal du klikke på Fortsæt med Facebook.
    • Hvis du vil registrere dig med din Apple-konto, skal du klikke på Fortsæt med Apple
    • Hvis du vil registrere dig med din e-mail, indtaster du din e-mail-adresse og klikker på Registrer dig med e-mail.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Vælg, hvordan du vil registrere dig til Todoist:
    • Hvis du vil registrere dig med din Google-konto, skal du trykke på Fortsæt med Google.
    • Hvis du vil registrere dig med din Facebook-konto, skal du trykke på Fortsæt med Facebook.
    • Hvis du vil registrere dig med din Apple-konto, skal du trykke på Fortsæt med Apple.
    • Hvis du vil registrere dig med din e-mail, trykker du på Fortsæt med e-mail og indtaster din e-mail-adresse.
  1. Åbn Todoist-appen.
  2. Vælg, hvordan du vil registrere dig til Todoist:
    • Hvis du vil registrere dig med din Google-konto, skal du trykke på Fortsæt med Google.
    • Hvis du vil registrere dig med din Facebook-konto, skal du trykke på Fortsæt med Facebook.
    • Hvis du vil registrere dig med din Apple-konto, skal du trykke på Fortsæt med Apple.
    • Hvis du vil registrere dig med din e-mail, trykker du på Fortsæt med e-mail og indtaster din e-mail-adresse.

Hvis du lige er begyndt med Todoist, bør du tjekke vores Kom godt i gang vejledning.