Integrationer

Business

Forbind alle de apps, du bruger til at få tingene gjort, og hold det hele organiseret med Todoist. Under Todoist-integrationer finder du talrige apps, du kan bruge til at tilføje nyttige funktioner til din to-do-liste.

Her er nogle ting, du kan gøre med Todoist integrationer:

Sådan kommer du i gang:

Enhver kan udvikle en Todoist-integration, så vælg tjenester, du stoler på. Vores katalog over integrationer indeholder en liste over apps, du kan starte med. Hvis du har mistanke om, at en app er i strid med vores API-vilkår, bedes du fortælle det til os.

Hvis du er udvikler og er interesseret i at udvikle en Todoist-integration, kan du besøge vores Todoist API-dokumentation for at komme i gang. Du kan altid sende os spørgsmål eller fortælle os, hvad du er i gang med — det vil glæde os at høre om det.