Aktiver/deaktiver Karma

Business

Todoist Karma måler din produktivitet, giver dig mulighed for at opstille daglige og ugentlige mål og visualiserer tendenser over tid. Hvis du ikke finder det nyttigt, kan du slå det fra under dine Produktivitetsindstillinger.

1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Produktivitet.
  4. Brug Todoist Karma -skifteren til at slå Karma-funktionen til og fra.
  5. Klik på Opdater.
  1. Tryk på menuikonet i nederste venstre hjørne af dit Todoist.
  2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne for at tilgå Indstillinger.
  3. Tryk på Produktivitet.
  4. Tænd eller sluk helt for Karma ved hjælp af Karma-afkrydsningsfeltet.
  1. I Todoists hovedmenu trykker du på tandhjulsikonet øverst til højre for at tilgå Indstillinger.
  2. Tryk på Produktivitet.
  3. Tænd eller sluk helt for Karma ved at slå Brug Karma til eller fra.

Hvis du ikke har gavn af at bruge de daglige og ugentlige mål, kan du deaktivere dem ved at sætte målene til 0. Målene vil altid blive udført og vil ikke komme i vejen for dig.

1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Produktivitet.
  4. Skift Daglige opgaver til 0.
  5. Skift Ugentlige opgaver til 0.
  6. Klik på Opdater.
  1. Tryk på menuikonet i nederste venstre hjørne af dit Todoist.
  2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne for at tilgå Indstillinger.
  3. Tryk på Produktivitet.
  4. Tryk på Dagligt mål.
  5. Skift det til 0.
  6. Tryk på OK.
  7. Tryk på Ugentligt mål.
  8. Skift det til 0.
  9. Tryk på OK.
  1. I Todoists hovedmenu trykker du på tandhjulsikonet øverst til højre for at tilgå Indstillinger.
  2. Tryk på Produktivitet.
  3. Skift målet for daglige opgaver til 0.
  4. Skift målet for ugentlige opgaver til 0.
  5. Tryk på Færdig.