Skift farvetemaer

Business

Giv dit Todoist et personligt præg ved at vælge det farvetema, der passer dig bedst. Vælg en af valgmulighederne til gratis-løsningen og Premium:

Gratis temaer: Todoist, Noir, Mørk, Neutral og Mandarin.

Premium temaer: Solsikke, Kløver, Blåbær, Himmel, Ametyst og Grafit.

Sådan vælger du dit tema:

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist, og vælg Tema.
  2. Vælg det tema, du ønsker at bruge.
  3. Valgfrit: Slå funktionen Synkroniser tema FRA for at bruge forskellige temaer på tværs af dine enheder eller TIL for at bruge det valgte tema på alle dine enheder.

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. I højre side under Indstillinger klikker du på Tema.
  3. Vælg det tema, du ønsker at bruge.
  4. Valgfrit: Slå funktionen Synkroniser tema FRA for at bruge forskellige temaer på tværs af dine enheder eller TIL for at bruge det valgte tema på alle dine enheder.

1. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på menu-ikonet.
  2. I bunden af menuen i venstre side trykker du på Indstillinger og vælger Tema.
  3. Vælg det tema, du ønsker at bruge.
  4. Valgfrit: Slå funktionen Synkroniser tema FRA for at bruge forskellige temaer på tværs af dine enheder eller TIL for at bruge det valgte tema på alle dine enheder.

1. Mens du er på din Todoist-hovedside, trykker du på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Under Indstillinger vælger du Tema.
  3. Vælg det tema, du ønsker at bruge.
  4. Valgfrit: Slå funktionen Synkroniser tema FRA for at bruge forskellige temaer på tværs af dine enheder eller TIL for at bruge det valgte tema på alle dine enheder.