Skift farvetemaer

Business

Giv dit Todoist et personligt præg ved at vælge det farvetema, der passer dig bedst. Vælg en af valgmulighederne til gratis-løsningen og Premium:

Gratis temaer: Todoist, Noir, Neutral, Mandarin og Mørk.

Premium temaer: Solsikke, Kløver, Blåbær, Himmel, Ametyst og Grafit.

Sådan vælger du dit tema:

1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i dit Todoist, og vælg Tema.
  2. Vælg det tema, du ønsker at bruge.
  3. Valgfrit: Slå funktionen Synkroniser tema FRA for at bruge forskellige temaer på tværs af dine enheder eller TIL for at bruge det valgte tema på alle dine enheder.

1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. I højre side under Indstillinger klikker du på Tema.
  3. Vælg det tema, du ønsker at bruge.
  4. Valgfrit: Slå funktionen Synkroniser tema FRA for at bruge forskellige temaer på tværs af dine enheder eller TIL for at bruge det valgte tema på alle dine enheder.

1. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på menuikonet.
  2. I bunden af menuen i venstre side trykker du på Indstillinger og vælger Tema.
  3. Vælg det tema, du ønsker at bruge.
  4. Valgfrit: Slå funktionen Synkroniser tema FRA for at bruge forskellige temaer på tværs af dine enheder eller TIL for at bruge det valgte tema på alle dine enheder.
  5. Valgfrit: Du kan indstille Todoist til automatisk at skifte til mørkt tema, hver gang din enhed bruger mørkt tema. Du skal blot aktivere Automatisk mørkt tema. Dette er tilgængeligt på Android 10 eller nyere.

1. Mens du er på din Todoist-hovedside, trykker du på tandhjulsikonet øverst til højre.
  2. Under Indstillinger vælger du Tema.
  3. Vælg det tema, du ønsker at bruge.
  4. Valgfrit: Slå funktionen Synkroniser tema FRA for at bruge forskellige temaer på tværs af dine enheder eller TIL for at bruge det valgte tema på alle dine enheder.
  5. Valgfrit: Du kan indstille Todoist til automatisk at skifte til mørkt tema, hver gang din iOS-enhed bruger mørk tilstand. Du skal blot aktivere Automatisk mørk tilstand.