Deling af projekter & Samarbejde

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Todoist gør det nemt at samarbejde med hvem som helst – del projekter, tildele opgaver og diskuter detaljer med kollegaer eller personer, du holder af. Du vil blive underrettet, når der sker vigtige ændringer i dine delte projekter.

Når du har inviteret nogen til et projekt, kan du tildele dem opgaver og sende dem kommentarer.

sharing-web-assign.jpg


sharing-web-notify.jpg

sharing-windows-assign.jpg


sharing-windows-notify.jpg

sharing-ios-assign.jpg


sharing-ios-notify.jpg

sharing-android-assign.jpg


sharing-android-notify.jpg

Alle, du deler et projekt med, har fuld adgang til alle oplysninger, inklusiv opgaver, kommentarer og uploadede filer. De kan tilføje nye opgaver, tildele opgaver, udføre opgaver, tilføje kommentarer og (hvis de er Premium) uploade nye filer. Du kan endda dele projekter med personer, der ikke har en Todoist-konto endnu.

Free-brugere kan dele projekter med op til 5 personer (det kan være 5 forskellige personer i hvert projekt). Premium-brugere kan dele projekter med op til 25 personer, og Business-brugere kan dele med op til 50 personer.

Sådan deler du projekter

  1. Højreklik på det projekt, du vil dele.
  2. Vælg Del projekt i menuen.
  3. Indtast navnet på den person, du vil dele med. Hvis det er nogen, du aldrig har delt et projekt med før, skal du indtaste den e-mail, der er knyttet til vedkommendes Todoist-konto. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, skal du blot indtaste dennes e-mailadresse. Personen vil modtage en e-mail med invitation til projektet og mulighed for at oprette en gratis konto på få sekunder.
  4. Klik Inviter for at sende invitation(erne).  

sharing-web-sharing.jpg

 

  1. Klik eller tryk på det projekt, du vil dele.
  2. Klik eller tryk på person-ikonet i øverste højre hjørne af projektet.
  3. Indtast navnet på den person, du vil dele med. Hvis det er nogen, du aldrig har delt et projekt med før, skal du indtaste den e-mail, der er knyttet til vedkommendes Todoist-konto. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, skal du blot indtaste dennes e-mailadresse. Personen vil modtage en e-mail med invitation til projektet og mulighed for at oprette en gratis konto på få sekunder.

sharing-windows-sharing.jpg

  1. Tryk for at åbne det projekt, du vil dele.
  2. Tryk på Ios-more-outline.svg ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Del projekt. En liste over alle nuværende team-medlemmer i projektet vil blive vist.
  4. Tryk på + symbolet i øverste højre hjørne igen for at tilføje nye team-medlemmer.
  5. Indtast navnet på den person, du vil dele med. Hvis det er nogen, du aldrig har delt et projekt med før, skal du indtaste den e-mail, der er knyttet til vedkommendes Todoist-konto. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, skal du blot indtaste dennes e-mailadresse. Personen vil modtage en e-mail med invitation til projektet og mulighed for at oprette en gratis konto på få sekunder.

sharing-ios-sharing.jpg

  1. Tryk for at åbne det projekt, du vil dele.
  2. Tryk på three_dots.png ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Del projekt. En liste over alle nuværende team-medlemmer i projektet vil blive vist.
  4. Tryk på person-ikonet i øverste højre hjørne igen for at tilføje nye team-medlemmer.
  5. Indtast navnet på den person, du vil dele med. Hvis det er nogen, du aldrig har delt et projekt med før, skal du indtaste den e-mail, der er knyttet til vedkommendes Todoist-konto. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, skal du blot indtaste dennes e-mailadresse. Personen vil modtage en e-mail med invitation til projektet og mulighed for at oprette en gratis konto på få sekunder.

sharing-android-sharing.jpg

Alle, du inviterer til et projekt, vil modtage en e-mail, hvor de kan acceptere din invitation.

Du kan ændre dine Indstillinger til automatisk at acceptere projektinvitationer fra personer, du har delt projekter med før.

sharing-web-auto-accept.jpg

Sådan fjerner du personer fra delte projekter

  1. Højreklik på det delte projekt.
  2. Vælg "Del projekt". En liste over nuværende team-medlemmer vil blive vist.
  3. Hold markøren over det navn, du vil fjerne, og klik på papirkurven, der vises til højre.
  1. Klik eller tryk på det delte projekt.
  2. Klik eller tryk på person-ikonet øverst til højre.
  3. Klik eller tryk på papirkurvs-ikonet ved siden af de navne, du vil fjerne.
  1. Åbn det delte projekt.
  2. Tryk på Ios-more-outline.svg ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Del projekt i drop-down menuen. En liste over nuværende team-medlemmer vises.
  4. Tryk på X ikonet ud for de navne, du vil fjerne.
  1. Åbn det delte projekt.
  2. Tryk på three_dots.png ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Deling i drop-down menuen. En liste over nuværende team-medlemmer vises.
  4. Tryk på de navne, du vil fjerne.  
  5. Tryk på person X ikonet i øverste højre hjørne.