Loading the new Help Center

Deling af projekter og samarbejde

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Todoist gør det nemt at samarbejde med hvem som helst – del projekter, tildel opgaver og diskuter detaljer med kollegaer eller personer, du holder af. Du vil blive underrettet, når der sker vigtige ændringer i dine delte projekter.

Når du har inviteret nogen til et projekt, kan du tildele dem opgaver og sende dem kommentarer.

Sådan deler du projekter

  1. Højreklik på det projekt, du vil dele.
  2. Vælg Del projekt i menuen.
  3. Indtast navnet på den person, du vil dele med. Hvis det er nogen, du aldrig har delt et projekt med før, skal du indtaste den e-mail, der er knyttet til vedkommendes Todoist-konto. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, skal du blot indtaste dennes e-mail-adresse. Personen vil modtage en e-mail med invitation til projektet og mulighed for at oprette en gratis konto på få sekunder.
  4. Klik på Inviter for at sende invitationer.
sharing-web-sharing.jpg
  1. Tryk for at åbne det projekt, du vil dele.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Del projekt. En liste over alle nuværende teammedlemmer i projektet vil blive vist. Hvis projektet på nuværende tidspunkt ikke er delt, ser du i stedet valgmuligheden Inviter personer til projekt.
  4. Tryk på + -symbolet i øverste højre hjørne for at tilføje nye teammedlemmer.
  5. Du kan nu tilføje et nyt teammedlem ved enten at vælge Tilføj fra projekt eller Tilføj fra kontakter eller ved at indtaste navnet på den person, du vil dele med. Hvis det er nogen, du aldrig har delt et projekt med før, skal du indtaste den e-mail, der er knyttet til vedkommendes Todoist-konto. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, skal du blot indtaste dennes e-mail-adresse. Personen vil modtage en e-mail med invitation til projektet og mulighed for at oprette en gratis konto på få sekunder.
sharing-ios-sharing.jpg
Hvis din iOS-enhed bruger version iOS 13 eller nyere, kan du også dele et projekt vha. projektets kontekstmenu.
  1. Tryk for at åbne det projekt, du vil dele.
  2. Tryk på three_dots.pngikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Deling. En liste over nuværende teammedlemmer vil blive vist.
  4. Tryk på personikonet i øverste højre hjørne for at tilføje teammedlemmer.
  5. Indtast navnet på den person, du vil dele med. Hvis det er nogen, du aldrig har delt et projekt med før, skal du tilføje den e-mail, der er knyttet til vedkommendes Todoist-konto. Hvis personen ikke har en Todoist-konto, skal du blot indtaste dennes e-mail-adresse. Personen vil modtage en e-mail med invitation til projektet og mulighed for at oprette en gratis konto på få sekunder.
sharing-android-sharing.jpg

Alle, du deler et projekt med, har fuld adgang til alle oplysninger, inklusive opgaver, kommentarer og uploadede filer. De kan tilføje nye opgaver, tildele opgaver, udføre opgaver, tilføje kommentarer og overføre nye filer. Du kan endda dele projekter med personer, der ikke har en Todoist-konto endnu.

Free-brugere kan dele ethvert projekt med op til 5 personer (det kan være 5 forskellige personer i hvert projekt). Pro-brugere kan dele projekter med op til 25 personer, og Business-brugere kan dele med op til 50 personer.

Tildel en eksisterende opgave:

  1. I et vilkårligt delt projekt klikker du på assign_web.svg tildelingsikonet til højre for opgavens navn.
  2. Vælg personens navn i rullemenuen.
  1. I et vilkårligt delt projekt trykker du på opgaven for at åbne opgavevisningen.
  2. Tryk på assign_ios.svg tildelingsikonet.
  3. Vælg personens navn i pop-op-menuen.
  1. I et vilkårligt delt projekt trykker du på opgaven for at åbne opgavevisningen.
  2. Tryk på assign_ios.svg tildelingsikonet.
  3. Vælg personens navn i pop-op-menuen.
Hvis din iOS-enhed bruger version iOS 13 eller nyere, kan du også tildele en opgave vha. opgavens kontekstmenu.

Mens du opretter en opgave

  1. Åbn et vilkårligt delt projekt og klik på + Tilføj opgave.
  2. Skriv opgavens navn og indtast + -tegn efterfulgt af vedkommendes navn.
  3. Vælg personens navn i rullemenuen.
Hvis du opretter en opgave i et ikke-delt projekt – eller i I dag, Kommende eller enhver anden form for filtreret visning – skal du først angive et delt projekt ved at skrive # i opgavefeltet og vælge projektets navn. Fx "#Design +James".
  1. Åbn et vilkårligt delt projekt og tryk på + -knappen.
  2. Skriv opgavens navn og indtast + -tegn efterfulgt af vedkommendes navn.
  3. Vælg personens navn i rullemenuen.

Hvis du opretter en opgave i et ikke-delt projekt – eller i I dag, Kommende eller enhver anden form for filtreret visning – skal du først angive et delt projekt ved at skrive # i opgavefeltet og vælge projektets navn. Fx "#Design +James".

  1. Åbn et vilkårligt delt projekt og tryk på + -knappen.
  2. Skriv opgavens navn og indtast + -tegn efterfulgt af vedkommendes navn.
  3. Vælg personens navn i rullemenuen.

Hvis du opretter en opgave i et ikke-delt projekt – eller i I dag, Kommende eller enhver anden form for filtreret visning – skal du først angive et delt projekt ved at skrive # i opgavefeltet og vælge projektets navn. Fx "#Design +James".

Sådan fjerner du nogen fra et delt projekt

  1. Højreklik på det projekt, du ikke længere vil dele.
  2. Vælg Del projekt i menuen.
  3. Hold markøren over den brugers navn, du vil fjerne.
  4. Klik på papirkurvsikonet ud for brugerens navn.
  • Tryk for at åbne det projekt, du vil dele.
  • Tryk på three_dots.pngikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  • Vælg Deling. En liste over nuværende teammedlemmer vil blive vist.
  • Tryk på three_dots.pngikonet med tre prikker ud for brugerens navn.
  • Tryk på Slet.
  • Tryk på OK.
  1. Tryk for at åbne projektet.
  2. Tryk på three_dots.pngikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Del projekt. En liste over nuværende teammedlemmer vil blive vist.
  4. Tryk på ikonet for fjern person for at fjerne teammedlemmet.
  5. Tryk på Fjern teammedlem.

FAQ

Hvis jeg arkiverer et delt projekt, arkiveres projektet så også på mine teammedlemmers konti?

Nej. Når du arkiverer et projekt, arkiveres det kun på din konto.

Kan jeg dele et overordnet projekt med alle dets underprojekter?

Desværre er det ikke muligt at dele et projekt samt alle dets underprojekter på samme tid. Vi beklager! Du kan i stedet dele hvert projekt enkeltvis.

Jeg har en Todoist Business-konto, og jeg ønsker at begrænse delingen af projekter til brugere, der ikke er en del af mit team. Er det muligt?

Ja. Hvis du er administrator for Business-teamet, kan du gå til delingsfanen i administratorpanelet, hvor du kan administrere, om dine teammedlemmer kan dele projekter uden for dit Business-team, og om folk uden for dit Business-team kan slutte sig til dine projekter .