Samarbejd med venner og familie i Todoist

Business

Har du brug for et sted at planlægge en stor fest med en ven, dele en indkøbsliste med din ægtefælle eller tildele pligter til dine børn? Prøv at dele dit projekt med dem!

Samarbejder du med kolleger i Todoist? Opret et arbejdsrum, og samarbejd med dit team.

Del dit projekt

Alle, du deler dit projekt med, vil have fuld adgang til alle oplysninger, såsom opgaver, kommentarer og uploadede filer. De kan tilføje nye opgaver, tildele opgaver, udføre opgaver, tilføje kommentarer og uploade nye filer til projektet.

1. Højreklik på projektet og vælg Del.
  2. Skriv navnet eller e-mailadressen på den person, du vil dele med. Hvis personen, du inviterer, ikke har en Todoist-konto, vil de modtage en projektinvitation via e-mail med muligheden for at oprette en gratis konto.
  3. Klik på Inviter for at sende invitationer.
  1. Åbn projektet og tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  2. Tryk på Del. En liste over personer i projektet vises. Hvis projektet ikke er delt, vil du se to valgmuligheder:
  • Del link giver dig mulighed for at kopiere et invitationslink, til at nogen kan deltage i projektet.
  • + Inviter medlemmer giver dig mulighed for at invitere nogen til dit projekt ved at tilføje deres navn eller e-mailadresse.

Når du trykker på + Inviter medlemmer, vil der være to valgmuligheder:

• Indtast samarbejdspartnerens navn eller e-mailadresse i feltet Til:. Tryk derefter på vedkommendes e-mailadresse for at bekræfte. De vil altid have tilladelsen Kan redigere.
  • Tryk på det røde plus-ikon for at invitere en samarbejdspartner fra din kontaktliste.

Du kan også dele dit projekt gennem projektets kontekstmenu.

1. Tryk for at åbne det projekt, du vil dele.
  2. Tryk på delingsikonet. En liste over personer i projektet vil blive vist.
  3. Tryk på personikonet i øverste højre hjørne for at tilføje samarbejdspartnere.
  4. Indtast navnet eller e-mailadressen på personen, som du vil dele projektet med. Hvis personen, du inviterer, ikke har en Todoist-konto, vil de modtage en projektinvitation via e-mail med muligheden for at oprette en gratis konto.

Del et overordnet projekt

Hvis du deler et overordnet projekt med nogen, vil de ikke automatisk have adgang til dets underprojekter. Du vil i stedet skulle invitere dem til hvert underprojekt.

Tildel en opgave

Tildel en eksisterende opgave

1. I et vilkårligt delt projekt klikker du på tildelingsikonet til højre for opgavens navn.
  2. Vælg personens navn i rullemenuen.
  1. I et vilkårligt delt projekt trykker du på opgaven for at åbne opgavevisningen.
  2. Tryk på tildelingsikonet.
  3. Vælg personens navn i pop-op-menuen.

Hvis du bruger iOS-appen, kan du også tildele en opgave gennem kontekstmenuen.

Du kan tildel flere opgaver på én gang.

Tildel en ny opgave

1. Åbn et vilkårligt delt projekt og klik på + Tilføj opgave.
  2. Skriv opgavens navn og indtast + -tegn efterfulgt af vedkommendes navn.
  3. Vælg personens navn i rullemenuen.
  1. Åbn et vilkårligt delt projekt og tryk på + -knappen.
  2. Skriv opgavens navn og indtast + -tegn efterfulgt af vedkommendes navn.
  3. Vælg personens navn i rullemenuen.
Vidste du, at du kan angive en påmindelse for en anden? Sådan gør du!

Fjern nogen fra dit delte projekt

1. Højreklik på projektet.
  2. Vælg Del fra menuen.
  3. Hold markøren over den brugers navn, du vil fjerne.
  4. Klik på papirkurvsikonetud for deres navn.
  1. Tryk for at åbne projektet.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Tryk på Del. En liste over personer i projektet vil blive vist.
  4. Tryk på ikonet for fjern person for at fjerne personen.
  5. Tryk på Fjern samarbejdspartner.
  1. Tryk for at åbne projektet.
  2. Tryk på delingsikonet. En liste over alle personer i projektet vil blive vist.
  3. Tryk på ikonet med tre prikker ved siden af brugerens navn.
  4. Tryk på Delete.
  5. Tryk på OK.

FAQ

Kan jeg tildele den samme opgave til flere personer?

Det er ikke muligt at tildele én opgave til flere personer. Tjek denne artikel for at lære mere om, hvorfor det er sådan og nogle løsninger.

Kan jeg tildele en opgave til mig selv?

Ja, men kun i et delt projekt.