Sådan formaterer du tekst

Business

Få din opgave til at skille sig ud med fed skrift, tilføj flair til dine projektnavne med emojis 🎉 eller tilføj praktiske links til din tekst! Alt du skal gøre er at fremhæve et stykke tekst og derefter vælge formateringsindstillinger fra redigeringsmenuen, der vises.

Læs videre for at lære mere:

Du kan tilføje nye linjer ved at trykke på Shift + Enter.

For opgavenavne understøtter editoren:

• At gøre tekst fed eller kursiv.
  • At omdanne et stykke tekst til en kodeblok.
  • Omdanne et stykke tekst til et link.

Til opgavebeskrivelser og kommentarer understøtter editoren:

• At gøre tekst fed eller kursiv.
  • H1 og H2 overskrifter.
  • At omdanne et stykke tekst til citater eller kodeblokke.
  • Punkt- og nummererede lister.
  • Omdanne et stykke tekst til et link.
Ovenstående formateringsmuligheder er i øjeblikket ikke tilgængelige på Android og iOS.

FAQ

Understøtter I stadig Markdown-formatering?

Ja, indsættelse af Markdown eller indtastning af dets syntaks i Todoist bør konvertere teksten til rig tekst.

Hvis du kopierer og indsætter Markdown fra andre kilder, skal du sørge for at indsætte det som almindelig tekst (du kan gøre dette ved at bruge tastaturgenvejen Ctrl/Cmd + Shift + V).

Hvordan fjerner jeg et link fra et stykke tekst?

1. Fremhæv teksten, der indeholder linket.
  2. KIik på Link.
  3. Klik på papirkurvsikonet.

Er editoren tilgængelig på mobilapps?

Af tekniske årsager understøtter iOS- og Android-apps i øjeblikket ikke alle de tilgængelige formateringsmuligheder i vores web- og desktop-apps. Det beklager vi!

Hvorfor giver I forskellige formateringsmuligheder for opgavenavne og opgavebeskrivelser og kommentarer?

På grund af den begrænsede plads til opgavenavnet vil det ikke være muligt at få plads til formateringsmuligheder såsom punktlister, nummererede lister, H1-overskrifter, H2-overskrifter eller anførselstegn.

Er det muligt at deaktivere editoren og kun bruge Markdown-indstillinger?

Nej, det er ikke muligt i øjeblikket.