Tekstformatering

Business

Få din opgave til at skille sig ud med fed, krydr dine projektnavne med emojis 🎉 eller ændr den hyperlinkede tekst i dine kommentarer.

Todoist anvender CommonMark specifikationen på tværs af alle platforme.

Formateringsmuligheder

I opgavenavne og kommentarer understøtter Todoist:

• Fed: **Denne tekst vil være fed** eller __Denne tekst vil være fed____
  • Kursiv: *Denne tekst vil være kursiv* eller _Denne tekst vil være kursiv_
  • Fed & kursiv: ***Denne tekst vil være fed & kursiv*** eller ___Denne tekst vil være fed & kursiv___

I kommentarer understøtter Todoist også:

• Inline kode: `denne tekst vil være inline-kode`
  • Kodeblok: ```denne tekst vil være i en kodeblok```

Tilføj emojis til opgavenavne, projektnavne, opgavekommentarer, etikettenavne og filternavne. Todoist understøtter alle de gængse emojis, du kender og ❤️

På web, macOS og Windows kan du bruge de knap så kendte, men meget nyttige emoji-genveje til let at tilføje alle emojis 🚀

FAQ

Q: Kan jeg også formatere projektnavne, etikettenavne og filternavne?

A: Nej, hypertekst, fed tekst og kursiv tekst understøttes alle kun i opgavenavne og kommentarer.

Q: Hvordan kan jeg tilføje et link, der indeholder en parentes som fx http://www.test.com/types_of_apples(fruit)?

A: Du skal indkode parentesen i URL'en ved hjælp af procentkodning. For dette link skal "(" erstattes med "%28" og ")" erstattes med "%29". Så URL'en, der skal bruges i Todoist, ville se således ud: http://www.test.com/types_of_apples%28fruit%29