Tekstformatering

Business

Få din opgave til at skille sig ud med fed, krydr dine projektnavne med emojis 🎉 eller ændr den hyperlinkede tekst i dine kommentarer.

Hypertekst, fed tekst, kursiv tekst og emojis er alt sammen understøttet i opgaver, projektnavne og kommentarer. Emojis understøttes også i etiketnavne 👏

Todoist anvender CommonMark specifikationen på tværs af alle platforme.

Formateringsmuligheder

I opgavenavne, projektnavne og kommentarer understøtter vi:

• Fed: **fed** eller __fed__

• Kursiv: *kursiv* eller _kursiv_

• Fed & kursiv: ***fed & kursiv*** eller ___fed & kursiv___

I kommentarer understøtter vi også:

• Inline kode: `indsæt kode her`

• Kodeblok: ```indsæt kode her```

Emoji-ficer dit Todoist

I opgavenavne, projektnavne, opgavekommentarer og etiketnavne understøtter vi alle de standard-emojis, du har lært at kende og ❤️.

Emoji pro-tip #1: Kopier og indsæt en emoji direkte fra et website som fx getemoji.

Emoji top-tip #2: Brug de mindre-kendte-men-meget-nyttige emoji-genveje til macOS og Windows for hurtigt at tilføje en hvilken som helst emoji til Todoists web, macOS og Windows apps 💨

FAQ'er

Q: Hvordan tilføjer jeg et link, der indeholder en parentes, som fx http://www.test.com/types_of_apples(fruit)?

A: Du skal indkode parentesen i URL'en ved hjælp af procentkodning. For dette link skal "(" erstattes med "%28" og ")" erstattes med "%29". Så URL'en, der skal bruges i Todoist, ville se således ud:

http://www.test.com/types_of_apples%28fruit%29

Dette værktøj gør det nemt at konvertere din URL.