Premium som gavemulighed (ophører)

Business

Fra 28. august, 2018, vil det ikke længere være muligt at købe Todoist Premium som gave.

Gaver købt før denne dato kan stadig indløses på https://todoist.com/redeem.

FAQ'er

Q: Jeg har mistet min Todoist-gavekode. Hvad gør jeg?

A: Du skal blot kontakte vores kundesupport. De sørger for, at du får adgang til din gavekode.

Q: Kan jeg få pengene tilbage?

A: Ja! Hvis der er gået mindre end 30 dage siden dit køb, skal du blot kontakte vores kundesupport for at få en refusion. Den gavekode, du har købt, bliver deaktiveret, og de 3 ekstra måneder med Premium vil blive fjernet fra din Todoist-konto. Hvis koden allerede er aktiveret, fjernes den resterende Premium-tid fra den pågældende konto.

Q: Hvilke Todoist-brugere kan indløse en gavekode?

A: Både brugere på Free og Premium-løsningen kan indløse koden. Gavekoder kan ikke indløses af brugere med et Business-abonnement.

Q: Kan jeg overføre en Todoist-gavekode til en anden?

A: Todoist-gavekoder kan fuldt ud overdrages. Hvis du sender en gavekode til en, der ikke ønsker den, kan du altid sende den samme gavekode til en anden person, så længe den ikke er blevet aktiveret endnu.

Q: Har en Todoist-gavekode en udløbsdato?

A: Todoist-gavekoder udløber ikke.