Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Business

Uanset om du ønsker et Pro- eller Business-abonnement, er der flere betalingsmetoder, du kan bruge, når du opgraderer din Todoist-konto.

Klik her for en komplet oversigt over de funktioner, du får med Pro eller Business, samt prisen på hvert abonnement.

Todoist Pro

Betalingsmetode Abonnementsmuligheder
Betalingskort eller kreditkort (via vores websted) Månedligt eller årligt
App Store Månedligt eller årligt
Google Play Månedligt eller årligt
Microsoft Store Betaling for et år ad gangen

Fornyelse af dit Pro-abonnement

Betalingsmetoden, du vælger, afgør om dit Pro-abonnement fornyes automatisk:

Betalingsmetode Fornyes mit abonnement automatisk?
Betalingskort eller kreditkort (via vores websted) Ja. Kortbetalinger foretaget via Todoist vil som standard blive automatisk fornyet.
App Store Ja. App Store-abonnementer burde som standard automatisk blive fornyet.
Google Play Ja. Google Play-abonnementer burde som standard automatisk blive fornyet.
Microsoft Store Nej. Pro-abonnementer foretaget via Microsoft Store fornyes ikke automatisk.

Todoist Business

Du kan købe Todoist Business med et Visa, MasterCard, Discover eller American Express kredit- eller betalingskort. Hvis du har et team på 50 eller flere, kan du også betale for Todoist Business ved købsordre.

Fornyelse af dit Business-abonnement

Todoist Business-abonnementer fornyes som standard automatisk. For at annullere dit abonnementet, skal du følge trinnene beskrevet i denne artikel.

FAQ

Jeg har problemer med at tilføje/ændre mit kreditkort. Hvad gør jeg?

Gå venligst hertil for at ændre dine betalingsoplysninger. Hvis du stadig har problemer med at opdatere dine betalingsoplysninger, bedes du kontakte vores support-team via vores kontaktformular.

Tilbyder I rabat?

Vi tilbyder rabatter til brugere, der er en del af en nonprofit-organisation. Derudover kan du optjene gratis Pro-tid via vores henvise-en-ven-program.

Er jeg nødt til at købe et abonnement til hver af mine enheder?

Nej. Dit abonnement er knyttet til din Todoist-konto og ikke til en bestemt enhed. Som Pro-bruger kan du bruge alle Pro-funktioner på enhver af dine enheder, så længe du er logget ind med den samme konto.

Hvordan annullerer jeg mit abonnement?

Annullering af dit abonnement afhænger af, hvilket abonnement du har på nuværende tidspunkt:

• Hvis du har et Pro-abonnement, skal du følge retningslinjerne i denne artikel.
  • Hvis du har et Business-abonnement, skal du følge instrukserne i denne artikel.

Kan jeg skifte min faktureringscyklus?

Hvis du abonnerer via vores websted, App Store eller Google Play, kan du ændre din faktureringscyklus ved at følge instruktionerne her.

Hvilke valutaer accepterer I?

Hvis du betaler direkte via vores websted, kan du betale med AUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, RUB, SEK eller USD. Hvis du betaler gennem App Store eller Google Play, kan du muligvis også betale med andre valutaer.

Hvilke kort accepterer I?

Vi accepterer Visa, Visa-debet, MasterCard og American Express. Hvis du betaler i USD, kan du også bruge Discover, JCB, Diners Club og UnionPay.

Kan jeg betale via bankoverførsel?

Nej desværre ikke. Hvis du imidlertid er en Business-teamadministrator og har 50 eller flere teammedlemmer, kan du betale med en købsordre. Lær mere.