Skift din e-mail-adresse

Business

Det er hurtigt og nemt at ændre den e-mail-adresse, du bruger med din Todoist-konto! Sådan gør du:

Du kun kan linke én e-mail-adresse til din Todoist-konto.
  1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Administrer konto. Dine Todoist-kontoindstillinger åbnes nu i en browser.
  4. Vælg Skift e-mail under din e-mail-adresse.
  5. Indtast din nye e-mailadresse og gentag den for at bekræfte.
  6. Indtast din adgangskode
  7. Vælg Skift e-mail.
  1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Skift e-mail under din e-mail-adresse.
  4. Indtast din nye e-mailadresse og gentag den for at bekræfte.
  5. Indtast din adgangskode
  6. Vælg Skift e-mail.
  1. Swipe op på den nederste app-bjælke for at åbne menuen.
  2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne for at åbne Indstillinger.
  3. Vælg Konto.
  4. Vælg E-mail.
  5. Indtast din nye e-mailadresse og gentag den for at bekræfte.
  6. Indtast din Todoist-adgangskode (hvis du ikke har en adgangskode, fordi du bruger din Google-, Facebook- eller Apple-konto til at logge ind på Todoist, vil du ikke se denne mulighed.)
  7. Tryk på send-ikonet.
  1. Mens du er på din Todoist-hovedskærm, trykker du på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på din e-mail-adresse.
  4. Indtast en nye adgangskode og gentag den for at bekræfte.
  5. Indtast din Todoist-adgangskode.
  6. Tryk på Færdig.

FAQ

Jeg kan ikke ændre min e-mail, fordi den allerede er registreret på en anden Todoist-konto. Hvad gør jeg?

Hvis du vil bruge en e-mail fra en anden Todoist-konto, skal du logge ind på den anden konto og ændre adressen dér først. På denne måde frigøres e-mailen til genbrug på den anden konto. Alternativt, hvis du ikke vil beholde din anden konto, kan du også slette den.