Skift din e-mailadresse

Business
  1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist, og vælg Indstillinger.
  2. Åbn Konto fanen.
  3. Klik rediger ud for e-mailadressen.
  4. Indtast en anden e-mailadresse.
  5. Klik Gem.

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Klik på Generelt i højre side.
  3. Klik Rediger nedenfor e-mailadressen.
  4. Indtast en anden e-mailadresse, og bekræft den.
  5. Klik Gem.

1. Tryk på menuikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Nederst i menuen trykker du på Indstillinger > Konto.
  3. Tryk på e-mailadressen og indtast en anden e-mailadresse.
  4. Tryk OK.

1. Tryk på tandhjuls-ikonet øverst til venstre af dit Todoist.
  2. Tryk på Konto i listen over indstillinger.
  3. Tryk på e-mailadressen og indtast en anden e-mailadresse.
  4. Tryk Færdig.

Du kun kan linkeen e-mailadresse til din Todoist-konto.

Hvis du ønsker at bruge en e-mail fra en anden konto, skal du logge ind på den anden konto og ændre adressen der først. På den måde frigives den til brug på den anden konto.

Hvis du er blevet inviteret til et projekt eller Business team, bliver din e-mailadresse "reserveret" i vores database, indtil registreringsprocessen er gennemført.