Påmindelser

Business

Hemmeligheden til nemt at huske alt? Få Todoist til at påminde dig.

Uanset om du skal huske deadlinen for en vigtig rapport eller en vens fødselsdag, skal du blot oprette en Todoist-påmindelse og forsætte med din dag. Når tiden er inde, sender Todoist dig en push-notifikation eller e-mail om opgaven, så du aldrig glemmer noget.

Opret automatiske påmindelser

Hvis du både angiver forfaldsdato og -tidspunkt for en opgave, opretter Todoist automatisk en påmindelse for dig. Hvis du fx opretter en opgave til i morgen klokken 16, sender Todoist dig automatisk en påmindelse 30 minutter før.

Du kan ændre dine standardindstillinger for påmindelser, så du kan vælge, hvor lang tid i forvejen du ønsker den automatiske påmindelse, og om du vil have den sendt via push-notifikation, skrivebordsnotifikation eller e-mail:

1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i dit Todoist og vælg Indstillinger.
  2. Klik på fanen Påmindelser.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den type notifikation, du ønsker at modtage:
    • Skrivebordsnotifikation for at få notifikationer via dit operativsystem.
    • Mobil push-notifikation for at få notifikationer på din mobilenhed.
    • E-mail for at modtage en påmindelsesmail på den adresse, du har tilføjet under Indstillinger → Konto.
  4. Vælg et relativt tidspunkt fra Standard timing drop-down-menuen.
  1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. Klik på Påmindelser under Indstillinger.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den type notifikation, du ønsker at modtage:
    • Mobil push-notifikationer for at få notifikationer på din mobilenhed.
    • Skrivebords-push-notifikation for at få notifikationer via din computers operativsystem.
    • E-mail for at modtage en påmindelsesmail på den adresse, du har tilføjet under Indstillinger → Konto.
  4. (Valgfrit) Når du snoozer en påmindelse på Windows 10, kan du vælge at blive påmindet igen på et senere tidspunkt. Under "Når snooze er aktiveret så vent..." vælger du et interval fra drop-down-menuen.
  5. Vælg et relativt tidspunkt fra drop-down-menuen Send automatiske påmindelser.
Fokushjælp blokerer som standard notifikationer fra Todoist. Hvis du vil modtage notifikationer i prioriteret tilstand, skal du sørge for at tilføje Todoist via Windows IndstillingerSystemFokushjælp → under Kun prioritet klikker du på Tilpas din prioriteringsliste → klik på Tilføj en app → vælg Todoist.
  1. Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. Tryk på Påmindelser.
  3. Tryk på Påmind mig via og vælg den type notifikation, du ønsker at modtage:
    • Mobilnotifikation for at få notifikationer på din mobilenhed.
    • Skrivebordsnotifikation for at få notifikationer via din computers operativsystem.
    • E-mail for at modtage en påmindelsesmail på den adresse, du har tilføjet under Indstillinger → Konto.
  4. (Valgfrit) Når du snoozer en påmindelse på iOS, kan du vælge at blive påmindet igen på et senere tidspunkt. Tryk på Når snooze er aktiveret... og vælg et interval fra listen.
  5. Tryk på Automatiske påmindelser og vælg en relativ tid fra listen.
  1. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på menuikonet.
  2. Tryk på Indstillinger og vælg Påmindelser.
  3. Tryk på Påmind mig via og vælg den type notifikation, du ønsker at modtage:
    • Mobil push-notifikation for at få notifikationer på din mobilenhed.
    • Skrivebords-push-notifikation for at få notifikationer via din computers operativsystem.
    • E-mail for at modtage en påmindelsesmail på den adresse, du har tilføjet under Indstillinger → Konto.
  4. (Valgfrit) Når du snoozer en påmindelse på Android, kan du vælge at blive påmindet igen på et senere tidspunkt. Tryk på Når snooze er aktiveret... og vælg et interval fra listen.
  5. Tryk på Send automatiske påmindelser og vælg en relativ tid fra listen.

Opret tilpassede påmindelser

Opret tilpassede påmindelser til enhver opgave, uanset om den har en forfaldsdato og -tidspunkt eller ej:

Du kan endda få udløst en påmindelse på en bestemt lokalitet, fx når du går forbi supermarkedet.
  1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave, skal du klikke på web_reminder.svgur-ikonet nederst til højre.
  2. Klik på ur-ikonet for at vælge, om du vil oprette en påmindelse baseret på Dato og tidspunkt eller Lokalitet. På eksisterende opgaver med et forfaldstidspunkt vil du se en tredje mulighed – Før opgave – til at oprette en påmindelse, der udløses en vis tid, før din opgave forfalder.
  3. Afhængigt af, hvilken valgmulighed du vælger i trin 2, skal du indstille udløseren for din påmindelse – indtast lokaliteten, den specifikke dato og tidspunkt eller vælg den relative tid, før opgaven forfalder.
  4. Klik på Tilføj påmindelse.
  5. Klik på Tilføj opgave (når du opretter en ny opgave) eller Gem (når du redigerer en eksisterende opgave).

1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave, skal du klikke på win10_reminder.svgur-ikonet nederst til højre.
  2. Klik på ur-ikonet for at vælge, om du vil oprette en påmindelse baseret på Dato og tidspunkt eller Lokalitet.
  3. Afhængig af, hvilken valgmulighed du vælger i trin 2, skal du indstille udløseren for din påmindelse – indtast den specifikke dato og tidspunkt eller lokaliteten.
  4. Klik på Tilføj påmindelse.

Lige nu kan du kun oprette tidsbaserede påmindelser via push-notifikation til dig selv på Windows 10. Vi har planer om at tilføje påmindelser via e-mail og påmindelser sendt til teammedlemmer engang i fremtiden.

1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave, skal du trykke på web_reminder.svg  ur-ikonet.
  2. Vælg, om du ønsker at modtage din påmindelse på et tidspunkt og dato eller på en lokalitet. På eksisterende opgaver med et forfaldstidspunkt vil du se en tredje mulighed – Før opgave – til at oprette en påmindelse, der udløses en vis tid, før din opgave forfalder.
  3. Afhængigt af, hvilken valgmulighed du vælger i trin 2, skal du indstille udløseren for din påmindelse – vælg den specifikke dato og tidspunkt, lokaliteten eller den relative tid, før opgaven forfalder.
  4. Tryk på Færdig for at gemme din påmindelse.

1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave, skal du trykke på win10_reminder.svgur-ikonet.
  2. Nederst til venstre trykker du på ur-ikonet og vælger, om du ønsker at modtage din påmindelse på et tidspunkt og dato eller på en lokalitet. På eksisterende opgaver med et forfaldstidspunkt vil du se en tredje mulighed – Før opgave – til at oprette en påmindelse, der udløses en vis tid, før din opgave forfalder.
  3. Afhængigt af, hvilken valgmulighed du vælger i trin 2, skal du indstille udløseren for din påmindelse – vælg den specifikke dato og tidspunkt, lokaliteten eller den relative tid, før opgaven forfalder.
  4. Tryk på android_submit.svgsend-ikonet for at gemme din påmindelse.

FAQ

Q: Hvilke dato- og tidsformater understøttes i påmindelser?

A: Alle forfaldsdatoer og -tidspunkter, der kan bruges til at planlægge dine opgaver, virker også for påmindelser.

Q: Kan jeg lave en tilbagevendende påmindelse til min opgave?

A: Absolut! Anvend blot en af de tilbagevendende forfaldsdatoer og -tidspunkter.

Q: På hvilke enheder kan jeg modtage lokalitetsbaserede påmindelser?

A: Lokalitetsbaserede påmindelser er kun tilgængelige på iOS- eller Android-enheder.

Q: Er det muligt at modtage en lokalitetsbaseret påmindelses via e-mail?

A: Nej, en lokalitetsbaseret påmindelse vises kun som en push-notifikation på den enhed, der udløser den.

Q: Skal jeg gøre noget på min iOS- eller Android-enhed for at modtage lokalitetsbaserede påmindelser?

A: På Android er lokalitetsbaserede påmindelser sat op som standard og kræver ingen handling.

På iOS kræver det muligvis, at du aktiverer Lokalitetsbaserede advarsler: Åbn appen Indstillinger → tryk på Anonymitet → tryk på Lokalitetstjenester → aktiver "Lokalitetstjenester" → scroll ned og tryk på Systemtjenester → aktiver "Lokalitetsbaseret advarsel".