Påmindelser

Business

Hemmeligheden til nemt at huske alt? Få Todoist til at påminde dig.

Uanset om der er tale om deadlinen for en vigtig rapport eller en vens fødselsdag, skal du blot oprette en Todoist-påmindelse og forsætte med din dag. Når tiden er inde, sender Todoist dig en push-notifikation eller e-mail om opgaven, så du aldrig glemmer noget.

Opret automatiske påmindelser

Når du både angiver forfaldsdato og -tidspunkt for en opgave, opretter Todoist automatisk en påmindelse for dig. Hvis du fx opretter en opgave til i morgen klokken 16, sender Todoist dig automatisk en påmindelse 30 minutter før.

Du kan ændre dine standardindstillinger for påmindelser til at vælge hvor lang tid i forvejen, du vil have den automatiske påmindelse, og om du vil have den sendt via push-notifikation eller e-mail:

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist, og vælg Indstillinger.
  2. Klik på fanen Påmindelser.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den type notifikation, du ønsker at modtage:
    • Skrivebordsnotifikation for at få notifikationer via dit operativsystem.
    • Mobil push-notifikation for at få notifikationer på din mobilenhed.
    • E-mail for at modtage en påmindelsesmail på den adresse, du har tilføjet under Indstillinger → Konto.
  4. Vælg et relativt tidspunkt fra standard timing drop-down-menuen.
  1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. Klik på Påmindelser under Indstillinger.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den type notifikation, du ønsker at modtage:
    • Skrivebordsnotifikation for at få notifikationer via din computers operativsystem.
    • Mobil push-notifikation for at få notifikationer på din mobilenhed.
    • E-mail for at modtage en påmindelsesmail på den adresse, du har tilføjet under Indstillinger → Konto.
  4. (Valgfrit) Når du snoozer en påmindelse på Windows 10, kan du vælge at blive påmindet igen på et senere tidspunkt. Under "Når snooze er aktiveret så vent..." vælger du et interval fra drop-down-menuen.
  5. Vælg et relativt tidspunkt fra drop-down-menuen Send automatiske påmindelser.
Fokushjælp blokerer som standard notifikationer fra Todoist. Hvis du vil modtage notifikationer i prioriteret tilstand, skal du sørge for at tilføje Todoist via Windows' IndstillingerSystemFokushjælp → under Kun prioritet klikker du på Tilpas din prioriteringsliste → klik på Tilføj en app → vælg Todoist.
  1. Tryk på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. Tryk på Påmindelser.
  3. Tryk på Påmind mig via og vælg den type notifikation, du ønsker at modtage:
    • Skrivebordsnotifikation for at få notifikationer via din computers operativsystem.
    • Mobil push-notifikation for at få notifikationer på din mobilenhed.
    • E-mail for at modtage en påmindelsesmail på den adresse, du har tilføjet under Indstillinger → Konto.
  4. (Valgfrit) Når du snoozer en påmindelse på iOS, kan du vælge at blive påmindet igen på et senere tidspunkt. Tryk på Når snooze er aktiveret... og vælg et interval fra listen.
  5. Tryk på Automatiske påmindelser og vælg en relativ tid fra listen.
  1. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på menu-ikonet.
  2. Tryk på Indstillinger og vælg Påmindelser.
  3. Tryk på Påmind mig via og vælg den type notifikation, du ønsker at modtage:
    • Mobil push-notifikation for at få notifikationer på din mobilenhed.
    • Skrivebords-push-notifikation for at få notifikationer via din computers operativsystem.
    • E-mail for at modtage en påmindelsesmail på den adresse, du har tilføjet under Indstillinger → Konto.
  4. (Valgfrit) Når du snoozer en påmindelse på Android, kan du vælge at blive påmindet igen på et senere tidspunkt. Tryk på Når snooze er aktiveret... og vælg et interval fra listen.
  5. Tryk på Automatiske påmindelser og vælg en relativ tid fra listen.

Opret tilpassede påmindelser

Opret tilpassede påmindelser for enhver opgave, uanset om den har en forfaldsdato og -tidspunkt eller ej:

Du kan endda få en påmindelse udløst på en bestemt lokalitet, som fx når du går forbi supermarkedet.
  1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave, skal du blot klikke på ur-ikonet nederst til højre.reminders_web_01.jpg
  2. I drop-down-menuen klikker du på ur-ikonet for at vælge, om du vil oprette en påmindelse baseret på Dato og tidspunkt eller Lokalitet. Hvis din opgave har et forfaldstidspunkt, vil du se en tredje mulighed – Før opgave – til at oprette en påmindelse, der udløses en vis tid, før din opgave forfalder.
  3. Afhængigt af hvilken valgmulighed, du vælger i trin 2, skal du indstille udløseren for din påmindelse – indtast lokaliteten, den specifikke dato og tidspunkt eller vælg, hvor lang tid før opgaven forfalder at påmindelsen skal udløses.
  4. Klik på Tilføj påmindelse for at gemme din påmindelse. reminders_web_02.jpg
  1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave, skal du blot klikke på ur-ikonet nederst til højre.reminders_win10_01.jpg
  2. Indtast hvilken dato og tidspunkt, du ønsker at modtage påmindelsen.
  3. Klik på Tilføj påmindelse for at gemme den.reminders_win10_02.jpg

Lige nu kan du kun oprette tidsbaserede påmindelser via push-notifikation til dig selv på Windows 10. Vi har planer om at tilføje lokalitetsbaserede påmindelser, påmindelser via e-mail og påmindelser sendt til team-medlemmer engang i fremtiden.

1. Tryk på en vilkårlig opgave.
  2. Tryk på ur-ikonet, der kommer til syne nedenfor opgaven.
  3. På den næste skærm vælger du, om du ønsker at modtage en påmindelse på et tidspunkt og dato eller på en lokalitet. Hvis din opgave har et forfaldstidspunkt, vil du se en tredje mulighed – Før opgave – til at oprette en påmindelse, der udløses en vis tid, før din opgave forfalder.
  4. Afhængigt af hvilken valgmulighed, du vælger i trin 3, skal du indstille udløseren for din påmindelse – indtast lokaliteten, angiv en brugerdefineret dato og tidspunkt eller vælg den specifikke dato og tidspunkt fra dato- og tidsvælgeren.
  5. Tryk på Færdig for at gemme din påmindelse.

1. Tryk på en vilkårlig opgave.
  2. Tryk på ur-ikonet, der kommer til syne nederst på din skærm.
  3. På den næste skærm trykker du på ur-ikonet i nederste venstre hjørne for at vælge, om du vil oprette en påmindelse baseret på Dato og tidspunkt eller Lokalitet. Hvis din opgave har et forfaldstidspunkt, vil du se en tredje mulighed – Før opgave – til at oprette en påmindelse, der udløses en vis tid, før din opgave forfalder.
  4. Afhængigt af hvilken valgmulighed, du vælger i trin 3, skal du indstille udløseren for din påmindelse – indtast lokaliteten, den specifikke dato og tidspunkt eller vælg, hvor lang tid før opgaven forfalder at påmindelsen skal udløses.
  5. Tryk på send-pilen for at gemme din påmindelse.

FAQ

Q: Hvilke dato- og tidsformater understøtter påmindelser?

A: Alle de forfaldsdatoer og -tidspunkter, der kan bruges til at planlægge dine opgaver, virker også for påmindelser.

Q: Kan jeg også lave en tilbagevendende påmindelse til min opgave?

A: Absolut! Anvend blot en af de tilbagevendende forfaldsdatoer og -tidspunkter.

Q: På hvilke enheder kan jeg modtage lokalitetsbaserede påmindelser?

A: Lokalitetsbaserede påmindelser er kun tilgængelige til iOS- eller Android-enheder.

Q: Skal jeg gøre noget på min iOS- eller Android-enhed for at modtage lokalitetsbaserede påmindelser?

A: På Android er lokalitetsbaserede påmindelser sat op som standard og kræver ingen handling.

På iOS kræver det muligvis at du aktiverer Lokalitetsbaserede advarsler: Åbn app'en Indstillinger → tryk på Anonymitet → tryk på Lokalitetstjenester → aktiver "Lokalitetstjenester" → scroll ned og tryk på Systemtjenester → aktiver "Lokalitetsbaseret advarsel".