Påmindelser

Business

Hemmeligheden til nemt at huske alt? Få Todoist til at påminde dig.

Uanset om der er tale om deadlinen for en vigtig rapport eller en vens fødselsdag, skal du blot oprette en Todoist-påmindelse og forsætte med din dag. Når tiden er inde, sender Todoist dig en push-notifikation eller e-mail om opgaven, så du aldrig glemmer noget.

Du kan endda få en påmindelse udløst på en bestemt lokalitet, som fx når du kører forbi supermarkedet.

Opret automatiske påmindelser

Når du både angiver forfaldsdato og -tidspunkt for en opgave, opretter Todoist automatisk en påmindelse for dig. Hvis du fx opretter en opgave til i morgen klokken 16, sender Todoist dig automatisk en påmindelse 30 minutter før.

Du kan ændre dine standardindstillinger for påmindelser til 1) at vælge hvor lang tid i forvejen, du vil have den automatiske påmindelse, og 2) om du vil have den sendt via push-notifikation eller e-mail.

Opret tilpassede påmindelser

Du kan også oprette tilpassede påmindelser til enhver opgave (herunder lokalitetsbaserede påmindelser), uanset om den har forfaldsdato og -tidspunkt eller ej.

1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave, skal du blot klikke på ur-ikonet nederst til højre.

2. På den næste skærm klikker du på ur-ikonet for at vælge, om du vil oprette en tidsbaseret eller lokalitetsbaseret påmindelse.
    • Hvis din opgave har et forfaldstidspunkt, vil du se en tredje mulighed – "Før opgave" – til at oprette en påmindelse, der udløses en vis tid, før din opgave forfalder.
  3. Afhængigt af hvilken valgmulighed, du vælger i trin 2, skal du indstille udløseren for din påmindelse – indtast lokaliteten, den specifikke dato og tidspunkt eller vælg, hvor lang tid før opgaven forfalder at påmindelsen skal udløses.
  4. Klik på "Tilføj påmindelse" for at gemme din påmindelse.

1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave, skal du blot klikke på ur-ikonet nederst til højre.
  2. Indtast dato og tidspunkt for, hvornår din påmindelse skal udløses.
  3. Klik på Tilføj påmindelse eller tryk Enter for at gemme den.

Lige nu kan du kun oprette tidsbaserede påmindelser via push-notifikation til dig selv på Windows 10. Vi har planer om at tilføje lokalitetsbaserede påmindelser, påmindelser via e-mail og påmindelser sendt til team-medlemmer engang i fremtiden.

1. Tryk på en eksisterende opgave.
  2. Tryk på ur-ikonet, der vises under opgaven.
  3. På den næste skærm vælger du, om du vil oprette en tidsbaseret eller lokalitetsbaseret påmindelse.
  4. Afhængigt af hvilken valgmulighed, du vælger i trin 3, skal du indstille udløseren for din påmindelse – indtast lokaliteten, angiv en brugerdefineret dato og tidspunkt eller vælg den specifikke dato og tidspunkt fra dato- og tidsvælgeren.
  5. Tryk på Færdig for at gemme din påmindelse.

1. Tryk på en eksisterende opgave.
  2. Tryk på ur-ikonet, der vises nederst på din skærm.
  3. På den næste skærm trykker du på ur-ikonet i nederste venstre hjørne for at vælge, om du vil oprette en tidsbaseret eller lokalitetsbaseret påmindelse. Hvis din opgave har et forfaldstidspunkt, vil du også se en tredje mulighed – Før opgave – til at oprette en påmindelse, der udløses en vis tid, før din opgave forfalder.
  4. Afhængigt af hvilken valgmulighed, du vælger i trin 3, skal du indstille udløseren for din påmindelse – indtast lokaliteten, den specifikke dato og tidspunkt eller vælg, hvor lang tid før opgaven forfalder at påmindelsen skal udløses.
  5. Tryk på send-pilen for at gemme din påmindelse.

Lokalitetsbaserede påmindelser kan oprettes fra enhver platform, men de udløses kun på din iOS- eller Android-enhed.

iOS: Åbn Indstillinger app'en → tryk på Anonymitet → tryk på Lokalitetstjenester → aktiver “Lokalitetstjenester” → tryk på Systemtjenester → aktiver "Lokalitetsbaseret advarsel".

Android: Ingen handling påkrævet; alt er allerede aktiveret som standard.

Muligheden for at vælge en bestemt påmindelsestype (e-mail eller push) for hver enkelt opgave er blevet fjernet. Alle dine påmindelser vises nu på den standardplatform, du vælger under Indstillinger.
Todoist tilbyder ikke længere påmindelser via sms. I stedet foreslår vi, at du bruger påmindelser via push-notifikation: De giver dig mulighed for at gå direkte til en opgave ved at trykke på dem, og du kan også udføre opgaver (med mere) direkte fra selve notifikationen.