Introduktion til: Kommentarer og filoverførsler

Business

Spar den tid, du normalt bruger på at jage oplysninger, du skal bruge for at få tingene gjort. Med opgave- og projektkommentarer kan du tilføje noter, uploade enhver fil og endda diskutere detaljer med dine kolleger. Alt holdes nydeligt organiseret direkte i dine opgaver og projekter, så du hurtigt kan komme i gang med at arbejde.

Sådan tilføjer du kommentarer og filer til opgaver

1. Hold markøren over en opgave og klik på talebobleikonet, der vises til højre for opgavens navn.
  2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  3. (Valgfrit) Klik på papirclipsikonet for at vedhæfte en fil, eller klik på mikrofonikonet for at optage en lydkommentar.
  4. Hvis du er i et delt projekt, kan du ændre, hvem du ønsker at underrette om din kommentar.
  5. Når du er færdig, klikker du på Tilføj kommentar.
  1. Tryk på et vilkårligt opgavenavn.
  2. I menuen, der vises nederst på skærmen, skal du trykke på talebobleikonet.
  3. (Valgfrit) Tryk på papirclipsikonet for at uploade en fil eller optage en lydkommentar.
  4. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du ønsker at underrette om din kommentar ved at trykke på klokkeikonet i venstre side.
  6. Når du er færdig, trykker du på send-ikonet.

Sådan tilføjer du kommentarer og filer til projekter

Projektkommentarer er knyttet til hele projektet i stedet for en enkelt opgave. Du kan samle alle overordnede filer eller informationer om et projekt her. Det er især praktisk til at holde alle opdateret i delte projekter.

1. Uanset hvilken enhed du bruger, kan du finde ikonet for projektkommentarer i øverste højre hjørne af enhver projektvisning.
  2. For at se eller tilføje projektkommentarer/uploade filer, skal du blot klikke eller trykke på ikonet.
  3. Klik på Tilføj kommentar (Web, macOS eller Windows), eller tryk på send-pilen (Android eller iOS) for at gemme en ny kommentar.

Lær mere om at dele projekter og samarbejde med Todoist.