Kommentarer & Fil-uploads

Business

Spar den tid, du normalt bruger på at jage oplysninger, du skal bruge for at få tingene gjort. Med opgave- og projektkommentarer kan du tilføje noter, uploade enhver fil og endda diskutere detaljer med dine kolleger. Alt holdes nydeligt organiseret direkte i dine opgaver og projekter, så du hurtigt kan komme i gang med at arbejde.

Opgave- og projektkommentarer er en Premium-funktion til enkeltstående projekter, men er også tilgængelig for delte projekter på Free-konti.

Upload af filer er en Premium-funktion. Free-brugere kan tilgå filer, der er uploaded af teammedlemmer i fælles projekter, men kan ikke uploade deres egne filer.

Sådan tilføjer du kommentarer og filer til opgaver

1. Hold markøren over en opgave og klik på talebobleikonet, der vises til højre for opgavens navn.
  2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  3. (Valgfrit) Klik på papirclipsikonet for at vedhæfte en fil, eller klik på mikrofonikonet for at optage en lydkommentar.
  4. Hvis du er i et delt projekt, kan du ændre, hvem du ønsker at underrette om din kommentar.
  5. Klik på Tilføj kommentar, når du er færdig.
  1. Tryk på et vilkårligt opgavenavn.
  2. I menuen, der vises nederst på skærmen, skal du trykke på talebobleikonet.
  3. (Valgfrit) Tryk på papirclipsikonet for at uploade en fil eller optage en lydkommentar.
  4. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du ønsker at underrette om din kommentar ved at trykke på klokkeikonet i venstre side.
  6. Når du er færdig, trykker du på send-ikonet.
  1. Klik på en opgave for at se dens kommentarer.
  2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet i panelet til højre.
  3. Tryk på papirclipsikonet for at uploade en fil, hvis du ønsker det.
  4. Hvis du er i et delt projekt, kan du ændre, hvem du ønsker at underrette om din kommentar.
  5. Klik på Send, når du er færdig.

Sådan tilføjer du kommentarer og filer til projekter

Projektkommentarer er knyttet til hele projektet i stedet for en enkelt opgave. Du kan holde alle overordnede filer eller informationer om et projekt organiseret her. Det er især praktisk til at holde alle opdateret i delte projekter.

1. Uanset hvilken enhed du bruger, kan du finde ikonet for projektkommentarer i øverste højre hjørne af enhver projektvisning.
  2. For at se eller tilføje projektkommentarer/uploade filer, skal du blot klikke eller trykke på ikonet.
  3. Klik Tilføj kommentar (Web, macOS eller Windows) eller tryk på send-pilen (Android eller iOS) for at gemme en ny kommentar.

Opret forbindelse til din Dropbox og/eller dine Google Drev-konti for at gennemse dine filer og vedhæfte dem til kommentarer uden nogensinde at forlade Todoist.

Få mere at vide om at dele projekter og samarbejde med Todoist.