Kom i gang med Todoist

Business

Tillykke med din nye Todoist-konto!

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre først? Start her:

Trin 1: Lær hurtigt det grundlæggende med vores startvejledning

Todoists mange funktioner kan virke lidt skræmmende i starten, men bare rolig! Vores startvejledning er designet specifikt til at tage dig gennem det grundlæggende trin for trin.

Trin 2: Tag dine opgaver med overalt

Download gratis Todoist-apps og -plugins til mere end 10 platforme, inklusive web, desktop, mobil, e-mail med mere.

Derudover kan du nemt forbinde Todoist til alle dine andre værktøjer. Find integrationer til apps som Alexa, Google Kalender, Slack — eller byg din egen med IFTTT eller Zapier.

Trin 3: Bliv inspireret

Der er ikke én rigtig måde at bruge Todoist på. Det bedste system er det, der passer dig og din arbejdsgang.

Du kan tjekke vores vejledninger til arbejdsgange og Todoists blog for inspiration til at få Todoist til at passe til dine behov.

Nogen spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål — eller bare ønsker mere information om en bestemt funktion eller integration — kan du tjekke vores hjælpecenter eller kontakte os. Vi er altid glade for at give dig en hånd!