Download Todoist

Business

Hold dine opgaver organiseret overalt med Todoist på alle dine enheder. Alt synkroniseres og er tilgængeligt på tværs af alle platforme, så du aldrig mister overblikket over noget.

På din mobilenhed

• Tilføj, udfør og hold styr på alle dine opgaver og projekter fra din telefon eller tablet.
  • Få påmindelser om vigtige opgaver via push-notifikation (funktionen er forbeholdt Pro/Business).
  • Få push-notifikationer om ændringer i dine delte projekter.
  • Tilføj og besvar kommentarer, uanset hvor du er.

iOS

Android

Windows

På dit skrivebord

• Start Todoist direkte fra din Dock/proceslinje.
  • Få et tydeligt og overordnet overblik over dine opgaver og projekter.
  • Hav Todoist åbent på dit skrivebord, så du nemt kan tilgå det hele dagen.

macOS

Windows

Du kan bruge Windows 10-appen, hvis din computer kører Windows 10, 64bit.

Linux

Du kan lære mere om, hvordan du installerer Todoist på Linux her.

I din browser

• Tilføj og administrer opgaver fra dit browservindue.
  • Tilføj websteder som opgaver for nem reference senere hen.

Chrome

Edge

Firefox

Opera

Safari

I din e-mail-indbakke

• Tilføj og administrer opgaver fra din e-mail-indbakke.
  • Du kan nemt tilføje e-mails som opgaver, så du altid husker at følge op.

Outlook

Gmail

På dit ur

• Tilføj, udfør og hold styr på dine opgaver direkte fra dit håndled.
  • Få opgave- og projektnotifikationer på et øjeblik.

Apple Watch

Android Wear

På web

Du kan også altid tilgå dit Todoist via web-appen på todoist.com.