Todoist + din e-mail

Business

Opnå Indbakke-nul og bliv der med Todoist. Gør e-mails eller kommentarer til opgaver med ét klik, og glem aldrig at følge op på vigtige beskeder.

Her er nogle måder at holde din e-mail organiseret med Todoist:

Brug vores integrationer til Gmail eller Outlook

Vi har udviklet disse tilføjelser, der giver dig mulighed for at gøre e-mails til opgaver og få adgang til dit Todoist direkte fra Gmail eller Outlook.

Lær mere om, hvordan du kan bruge Todoist med Gmail, og hvordan du kan bruge Todoist med Outlook.

Brug en tredjepartsintegration

Hvis du ikke bruger Gmail eller Outlook, er der flere e-mail-apps, der har udviklet integrationer til Todoist, så du kan tilføje e-mails som opgaver.

Lær mere om integrationerne til Airmail, Dispatch, Mailbird, Mailplane og Spark.

Videresend e-mails til Todoist (forbeholdt Premium og Business)

Ligegyldigt hvilken e-mail-klient du bruger, kan du videresende e-mails til Todoist som opgaver og kommentarer.

Lær mere om at videresende e-mails til Todoist.