Se udførte opgaver

Business

Todoist gemmer alle dine udførte opgaver, så du nemt kan finde og søge gennem alle de ting, du har opnået. Du kan finde dine udførte opgaver tre steder:

Inde i projekter

I dine projekter kan du se alle projektets opgaver, der er blevet udført og er fjernet fra din aktive opgaveliste.

Mens du er i projektvisning, klikker du på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælger Vis udførte opgaver i menuen.

Mens du er i projektvisning, klikker du på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælger Vis udførte opgaver.

Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælger Vis udførte opgaver.

Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælger Vis udførte opgaver i menuen.

For at gendanne opgaver, der er blevet udført, skal du blot afmarkere dem i oversigten over udførte opgaver. De vil da blive ført tilbage til din liste over aktive opgaver. Lær mere om at genaktivere opgaver.

I aktivitetsloggen (forbeholdt Premium og Business)

I din aktivitetslog kan du se dine udførte opgaver (inklusiv tilbagevendende) fra alle projekter.

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist og vælg Vis aktivitetslog.
  2. Mens aktivitetsloggen vises, skal du klikke på Alle handlinger.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
  1. Klik på din avatar øverst til venstre i dit Todoist og vælg Aktivitet.
  2. Klik på filter-ikonet øverst til højre i aktivitetsloggen, og vælg Filtrer efter aktivitet.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
  1. Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælger Aktivitetslog.
  2. Tryk på filter-ikonet øverst til højre og vælg Efter begivenhedstype.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
  1. Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælger Aktivitetslog.
  2. Tryk på filter-ikonet øverst til højre og vælg Filtrer efter handling.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
Opgaver, der vises i aktivitetsloggen, kan ikke redigeres eller genaktiveres. Dette kan kun gøres inde i projekter.

I opgavevisningen

Du kan hurtigt se alle dine afsluttede underopgaver ved at åbne opgavevisningen for den overordnede opgave. Sådan gør du:

1. Hold markøren over en opgave. Klik på informationsikonet, der vises til højre for opgaven.
  2. Hvis der er nogen udførte underopgaver, kan du se dem under fanen Underopgaver.

Denne funktion er endnu ikke tilgængelig i vores Windows 10-app. Vi beklager ulejligheden.

Tryk på en opgave for at åbne opgavevisningen. Hvis der er nogen udførte underopgaver, kan du se dem i visningen Underopgaver nedenfor.

Tryk på en opgave for at åbne opgavevisningen. Hvis der er nogen udførte underopgaver, kan du se dem i visningen Underopgaver nedenfor.

FAQ

Q: Vil udførte opgaver blive vist i den oprindelige rækkefølge, de havde i et projekt?

A: Nej, i stedet vises en udført opgave nederst i en sektions eller overordnet opgaves aktive opgaveliste.

Q: Hvorfor er mine tilbagevendende opgaver ikke synlige i visningen af udførte opgaver inde i projekter?

A: En tilbagevendende opgave er en enkelt opgave med en skiftende forfaldsdato i stedet for flere separate opgaver. Så når du udfører din opgave, bliver det registreret i aktivitetsloggen, men selve opgaven flyttes ikke til listen over udførte opgaver.