Se udførte opgaver

Business

Todoist gemmer alle dine udførte opgaver, så du nemt kan finde og søge gennem alle de ting, du har opnået. Du kan finde dine udførte opgaver to steder:

1. Inde i projekter

I dine projekter kan du se alle projektets opgaver, der er udført og er blevet fjernet fra din aktive opgaveliste.

Mens du er i projektvisning, klikker du på ur-ikonet nederst til højre på din opgaveliste.

Mens du er i projektvisning, klikker du på ikonet med tre prikker øverst til venstre på din opgaveliste og vælger Udførte opgaver i menuen.

Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne og vælger Udførte opgaver i menuen.

Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne og vælger Udførte opgaver i menuen.

For at gendanne opgaver, der er blevet udført, skal du blot afmarkere dem i oversigten over udførte opgaver. De vil da blive ført tilbage til din liste over aktive opgaver. Lær mere om at genaktivere opgaver.

2. I aktivitetsloggen (forbeholdt Premium og Business)

I din aktivitetslog kan du se dine udførte (tilbagevendende) opgaver fra alle projekter.

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist og vælg Vis aktivitetslog.
  2. Mens aktivitetsloggen vises, skal du klikke på Alle handlinger.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
  1. Klik på din avatar øverst til venstre i dit Todoist og vælg Aktivitet.
  2. Klik på filter-ikonet øverst til højre i aktivitetsloggen, og vælg Filtrer efter aktivitet.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
  1. Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælger Aktivitetslog.
  2. Tryk på filter-ikonet øverst til højre og vælg Efter begivenhedstype.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
  1. Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælger Aktivitetslog.
  2. Tryk på filter-ikonet øverst til højre og vælg Filtrer efter handling.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
Opgaver, der vises i aktivitetsloggen, kan ikke redigeres eller genaktiveres. Dette kan kun gøres inde i projekter.

FAQ'er

Q: Hvorfor er underopgaver ikke synlige i visningen af udførte opgaver inde i projekter?

A: Når du udfører en underopgave, vil den som standard forblive på sin plads og overstreges, indtil den overordnede opgave er udført.

Hvis du ikke ønsker, at din underopgave er synlig i din aktive opgaveliste, efter du har udført den, kan du tjekke artiklen Udfør eller genaktiver en opgave.

Q: Hvorfor er mine tilbagevendende opgaver ikke synlige i visningen af udførte opgaver inde i projekter?

A: En tilbagevendende opgave er en enkelt opgave med en skiftende forfaldsdato i stedet for flere separate opgaver. Så når du udfører din opgave, bliver det registreret i aktivitetsloggen, men selve opgaven flyttes ikke til listen over udførte opgaver.