Vis udførte opgaver

Business

Todoist gemmer alle dine udførte opgaver, så du nemt kan finde og søge gennem alle de ting, du har opnået. Du kan finde dine udførte opgaver tre steder:

Inde i projekter

I dine projekter kan du se alle projektets opgaver, der er blevet udført og er fjernet fra din aktive opgaveliste.

1. Åbn det projekt, du ønsker at få vist udførte opgaver for.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne af projektet.
  3. Vælg Vis udførte opgaver.
  1. Åbn det projekt, du ønsker at få vist udførte opgaver for.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne af projektet.
  3. Vælg Vis udførte opgaver.
  1. Åbn det projekt, du ønsker at få vist udførte opgaver for.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne af projektet.
  3. Vælg Vis udførte opgaver.
  1. Åbn det projekt, du ønsker at få vist udførte opgaver for.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne af projektet.
  3. Vælg Vis udførte opgaver.

For at gendanne opgaver, der er blevet udført, skal du blot afmarkere dem i oversigten over udførte opgaver. De vil da blive ført tilbage til din liste over aktive opgaver. Lær mere om at genaktivere opgaver.

I aktivitetsloggen

I din aktivitetslog kan du se dine udførte opgaver (inklusiv tilbagevendende) fra alle projekter.

1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af Todoist og vælg Aktivitetslog.
  2. Mens aktivitetsloggen vises, skal du klikke på Alle handlinger.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
  1. Klik på din avatar øverst til venstre i dit Todoist og vælg Aktivitet.
  2. Klik på filterikonet øverst til højre i aktivitetsloggen, og vælg Filtrer efter aktivitet.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
  1. Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælger Aktivitetslog.
  2. Tryk på filterikonet øverst til højre og vælg Efter begivenhedstype.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
  1. Mens du er i projektvisning, trykker du på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælger Aktivitetslog.
  2. Tryk på filterikonet øverst til højre og vælg Filtrer efter handling.
  3. Vælg derefter Udførte opgaver.
Pro- og Business-brugere har adgang til ubegrænset aktivitetshistorik, mens brugere på den gratis løsning kan få adgang til op til 7 dages aktivitetshistorik.
Opgaver, der vises i aktivitetsloggen, kan ikke redigeres eller genaktiveres. Dette kan kun gøres inde i projekter.

I opgavevisningen

Du kan hurtigt se alle dine afsluttede underopgaver ved at åbne opgavevisningen for den overordnede opgave. Sådan gør du:

1. Hold markøren over en opgave. Klik på informationsikonet, der vises til højre for opgaven.
  2. Hvis der er nogen udførte underopgaver, kan du se dem under fanen Underopgaver.

Denne funktion er endnu ikke tilgængelig i vores Windows 10-app. Vi beklager.

Tryk på en opgave for at åbne opgavevisningen. Hvis der er nogen udførte underopgaver, kan du se dem i visningen Underopgaver nedenfor.

Tryk på en opgave for at åbne opgavevisningen. Hvis der er nogen udførte underopgaver, kan du se dem i visningen Underopgaver nedenfor.

FAQ

Vil udførte opgaver blive vist i den oprindelige rækkefølge, de havde i et projekt?

Nej, i stedet vises en udført opgave nederst i en sektions eller overordnet opgaves aktive opgaveliste.

Hvorfor er mine tilbagevendende opgaver ikke synlige i visningen af udførte opgaver inde i projekter?

En tilbagevendende opgave er en enkelt opgave med en skiftende forfaldsdato i stedet for flere separate opgaver. Så når du udfører din opgave, bliver det registreret i aktivitetsloggen, men selve opgaven flyttes ikke til listen over udførte opgaver.

Kan jeg oprette et filter, der inkluderer udførte opgaver?

Dette er desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt. Vi beklager!