Prioriteter

Business

Ikke alle opgaver er skabt ens. Brug prioritetsniveauer for at sikre, at de vigtigste ting på din liste skiller sig ud.

Du kan give dine opgaver ét af fire prioritetsniveauer - 1 er den vigtigste (markeret som rød) og 4 bruges til alt andet (ingen farve).

Dine højest prioriterede opgaver vises øverst på hver daglig to-do-liste i dine visninger for I dag og Kommende (opgaver med både en forfaldsdato og -tidspunkt vises først), så du ved præcis, hvad du skal arbejde på først. Du kan også sortere enhver af dine projektlister efter prioritet.

Sådan tilføjer eller ændrer du et prioritetsniveau

Når du tilføjer en opgave på en hvilken som helst platform - web, skrivebord eller mobil - skal du klikke eller trykke på flagikonet og vælge det ønskede prioritetsniveau. Du kan til enhver tid ændre prioritetsniveauet ved at vælge flagikonet, når du redigerer en opgave.

Kvik-tilføj genvej

For at tilføje en opgaveprioritet endnu hurtigere kan du skrive p1, p2 eller p3 direkte i opgavefeltet. Todoist genkender og tildeler automatisk det rigtige prioritetsniveau, når du opretter opgaven.

Hvis din iOS-enhed bruger version iOS 13 eller nyere, kan du også ændre en opgaves prioritetsniveau vha. opgavens kontekstmenu.

Sådan sorterer du projekter efter prioritet

1. Åbn det projekt, du vil sortere.
  2. Klik på web_three-dots.svg ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Sorter efter prioritet.priorities_web.png
  1. Åbn det projekt, du vil sortere.
  2. Klik på sorteringsikonet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Sorter efter prioritet.

1. Åbn det projekt, du ønsker at sortere.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Sorter.
  4. Tryk på Sorter efter prioritet.

1. Åbn det projekt, du vil sortere.
  2. Tryk på three_dots.png ikonet i øverste højre hjørne.
  3. Tryk Sorter.
  4. Tryk Efter prioritet.

Du kan også bruge genvejen p til hurtigt at sortere.