Introduktion til: Karma

Business

Når du udfører opgaver til tiden i Todoist, får du Karma-point og opnår nye Karma-niveauer.

Du kan på enhver platform se nuværende Karma-point og -niveau ved at vælge fanen Karma i visningen Produktivitet.

Du optjener Karma, når:

• Du tilføjer opgaver.
  • Du udfører opgaver til tiden.
  • Du bruger avancerede funktioner som etiketter, tilbagevendende forfaldsdatoer og påmindelser.
  • Du når selvopstillede mål for antallet af opgaver, du ønsker at udføre enten dagligt eller ugentligt.
  • Du opnår løbende "striber" ved at nå dine mål flere dage/uger i træk.

Du mister Karma, når:

• Du har opgaver, der har overskredet forfaldsdatoen med 4 dage eller mere.
Du kan slå ferietilstand til under Karma-indstillinger, så du ikke mister Karma-point eller striber, når du holder fri.

For at lære mere om de forskellige Karma-niveauer, og hvilke handlinger der giver dig point, kan du klikke på Om Karma-niveauer i visningen Produktivitet:

Når du når en Karma-rang som Guru, låses der op for et nyt og hemmeligt tema på din konto.

For at se, hvordan du har akkumuleret Karma-point i løbet af den sidste uge, kan du tage et kig på din Karma-tendens.

Karma-symbol Hvad det betyder
KarmaAddFill16pt_2x.png Du tilføjede nye opgaver.
KarmaCompleteFill16pt_2x.png Du udførte opgaver.
KarmaAdvancedFill16pt_2x.png Du brugte avancerede funktioner.
KarmaSignupFill16pt_2x.png Du nåede dine daglige eller ugentlige mål

Hvis du vil ændre dine Karma-indstillinger, daglige mål med mere, skal du bruge indstillingerne for Produktivitet.

Du kan se dit daglige mål og følge dine fremskridt i det øverste højre hjørne af Todoist.

Daily Goal

FAQ

Kan jeg slå Karma fra?

Helt sikkert! Du skal blot gå til Indstillinger på en app til web, Windows eller macOS → Karma og slå det fra.

Hvordan undgår jeg at bryde min stribe?

Sørg for at vælge, hvilke dage du ikke vil arbejde på dine opgaver; dine fridage

karma_vacation.pngHvis du er væk i en længere periode, skal du blot slå ferietilstand til. På den måde forbliver dine striber og Karma intakte, selv når du ikke når dine daglige eller ugentlige mål. Husk blot at slå det fra igen, når du er vendt tilbage og ønsker at optjene Karma-point igen.

Du finder begge muligheder i apps til web, Windows eller macOS under Indstillinger → Karma.

Er der en måde at nulstille min Karma uden at slette min konto?

Vi har på nuværende tidspunkt ikke en funktion til at nulstille din Karma, men du kan kontakte vores support-team, der kan gøre det for dig. Din Karma vil blive nulstillet til en standard-score på 50 point.