Tilføj en Todoist-widget til din Android-startskærm

Business

Todoists widgets giver dig nem adgang til din opgaveliste fra din startskærm, hvilket sparer tid og holder dig på forkant med alt. Der er tre typer widgets, som du kan placere hvor som helst på din startskærm:

1. Tilføj opgave-genvej – Tryk på denne widget for at åbne Kvik-tilføj.
  2. Opgaveliste-widget – Brug denne fuldt udstyrede widget til at styre Todoist direkte fra din startskærm (se nedenfor).
  3. Produktivitetswidget Få et overblik over din nuværende produktivitetsstatistik, som fx hvor tæt du er på at nå dine daglige eller ugentlige mål samt din nuværende Karma-score.

Ugentlige mål og tendenser er i øjeblikket kun tilgængelige for Pro- og Business-abonnementer.

Sådan konfigurerer du din widget

1. Tryk i længere tid på en tom del af din startskærm.
  2. Vælg Widgets.
  3. Find Todoist.
  4. Tryk i længere tid på en widget, og træk og slip den derefter over på din startskærm.

Opsætning af Todoists opgaveliste-widget

Hvis du vælger Todoists opgaveliste-widget, åbnes skærmen til widgetindstillinger til at hjælpe dig med at tilpasse din widget. Mens du vælger dine indstillinger, vil du se en forhåndsvisning af din widget øverst på skærmen.

1. Vælg visning: Vælg, hvilken visning, projekt, etiket eller filter du vil se i widgetten. Du kan ændre dette senere.
  2. Tema: Vælg et tilpasset tema til selve widgetten. Det er helt op til dig, om du ønsker den klassiske Todoist-rød og hvid, mørkt tema eller noget tredje. Dette valg vil kun påvirke dit widget-tema.
  3. Skriftstørrelse: vælg mellem normal størrelse (som den vises i appen) eller den lille størrelse for at se flere opgaver.
  4. Opacitet: Indstil, hvor gennemsigtig din widget skal være. 0 er helt gennemsigtig, 100 er uigennemsigtig.
  5. Kompakt tilstand: Vælg kompakt tilstand, og din widget vil vise flere opgaver på én gang ved at reducere størrelsen af hver opgave. Du vil stadig se datoer og prioriteter (som en farve til venstre for opgaven), men du vil ikke se cirklen til at udføre en opgave. Tryk blot på en opgave for at åbne opgavevisningen for at se alle detaljer og udføre opgaven.
  6. Vis Todoist-ikon: Vælg at få Todoist-ikonet vist i din widgets værktøjslinje. Når du trykker på appikonet, bliver du ført direkte til Todoist.
  7. Brug forvalgt stil: Vælg mellem en håndfuld anbefalede forvalgte stile som fx Gennemsigtig mørk eller Kompakt.
  8. Når du er færdig, trykker du på fluebenet i øverste højre hjørne for at gemme.

Opsætning af Todoists produktivitetswidget

Skærmen til widgetindstillinger vises, så snart du har tilføjet Produktivitetswidgetten. Du kan også til enhver tid tilpasse din widget ved at trykke på tandhjulsikonet nederst til højre.

1. Tema: Vælg et tilpasset farvetema til din widget. Du kan nemt ændre det afhængigt af dit humør eller for bedre at passe til din skærmbaggrund. Det valgte tema anvendes kun på selve widgetten.
  2. Opacitet: Indstil, hvor gennemsigtig din widget skal være. 0 er helt gennemsigtig, 100 er uigennemsigtig.
  3. Produktivitetsindstillinger: Uanset om du har besluttet at være mere ambitiøs eller sætte tempoet lidt ned, kan du redigere dine produktivitetsmål, når du har brug for det.
  4. For at ændre størrelsen på widgetten skal du trykke på den i længere tid og derefter trække i håndtagene i venstre og højre kant for at gøre widgetten bredere eller smallere.
  5. For at få vist din produktivitetsstatistik mere detaljeret skal du trykke på widgetten, hvilket åbner skærmen Produktivitet inde i appen.

Sådan bruger og ændrer du din widget

Når din widget er aktiv, kan du bruge og ændre indstillinger på denne måde:

1. For at åbne opgavevisning og redigere din opgave skal du trykke på en opgave, som du plejer.
  2. For at udføre en opgave skal du trykke på cirklen til venstre for den (ikke tilgængeligt i kompakt tilstand).
  3. Hvis du vil skifte til en anden projekt-, etiket- eller filtervisning, skal du trykke på pil ned-ikonet i øverste venstre hjørne af widgetten.
  4. For at tilføje en opgave skal du trykke på + -knappen øverst til højre.
  5. For at åbne widgetindstillingerne skal du trykke på tandhjulsikonet øverst til højre.
  6. For at gå til Todoist-appen skal du trykke på Todoist-ikonet øverst til venstre.
  7. Hvis du vil ændre størrelsen på din widget, skal du trykke i længere tid på widgetten og derefter trække håndtagene i kanterne til den størrelse, du ønsker.

FAQ

Hvad hvis jeg ønsker en helt gennemsigtig widget med hvid tekst, til når jeg bruger en mørk baggrund?

I dine widgetindstillinger skal du indstille temaet til Mørkt tema og sætte opaciteten til 0%.

Hvad hvis jeg vil have sort tekst og mørk opacitet til brug på en lys baggrund?

I dine widgetindstillinger skal du indstille temaet til Neutralt tema og sætte opaciteten til en værdi, der er højere end 50%.

Jeg kan ikke se min Karma-score i produktivitetswidgetten.

Tjek, om Karma er aktiveret på din konto. Gå til appindstillingerne, og vælg Produktivitet. Sørg for, at afkrydsningsfeltet ud for Karma er markeret. Bemærk også, at hvis du ikke har internetforbindelse, og du har ryddet app-cachen, kan Karma ikke indlæses.

Min widget ser ud som om, den er frosset. Hvordan løser jeg dette?

Dette kan skyldes automatisk batterisparer, som nogle enheder har. Sådan kan du løse dette:

1. Åbn Indstillinger på din enhed.
  2. Åbn Apps
  3. Scroll ned og find Todoist
  4. Klik på Batteri og vælg Optimer batteriforbrug.
  5. Vælg at få vist Alle apps.
  6. Find Todoist og deaktiver skifteren ud for det.