Underopgaver

Business

Læg store planer, og gå derefter til værks med detaljerne. I Todoist kan du nemt bryde store, overvældende opgaver op i små, håndterbare underopgaver (og bryde disse underopgaver op i endnu mindre opgaver, hvis du ønsker det).

Sådan gør du opgaver til underopgaver:

Du kan kun oprette underopgaver inde i et projekt. Det vil ikke være muligt i visningerne I dag/Næste 7 dage eller filtrerede visninger. Vi understøtter i øjeblikket underopgaver på 4 indrykningsniveauer.
  1. Hold musen over en opgave.
  2. Klik og hold på det grå "håndtag", der vises til venstre for opgaven.
  3. Træk den fra venstre mod højre for at ændre dens indrykningsniveau.

Når du tilføjer eller redigerer en opgave på web, macOS eller Windows (legacy), kan du bruge tastaturgenvejen Cmd + Option + Venstrepil eller Cmd + Option + Højrepil (macOS) eller Ctrl + Alt + Venstrepil eller Ctrl + Alt + Højre pil (Windows legacy).

Klik og træk en opgave fra venstre mod højre for at ændre dens indrykningsniveau.

Når du tilføjer eller redigerer en opgave i Windows 10-appen, kan du bruge tastaturgenvejen Alt+Shift+Venstrepil eller Alt+Shift+Højrepil for at justere dens indrykningsniveau.

Sådan gør du en ny opgave til en underopgave

1. Tryk på symbolet "+" for Kvik-tilføj.
  2. Indtast din opgaves navn.
  3. Tryk og hold pil-håndtaget over opgavefeltet.
  4. Flyt håndtaget mod venstre eller højre for at justere indrykningsniveauet, og slip derefter.
  5. Tryk på send-pilen for at gemme opgaven.
  6. (Valgfrit) Tryk og hold på den nye underopgave for at trække og slippe den til et nyt sted på din liste.

Sådan gør du en eksisterende opgave til en underopgave

1. Tryk i længere tid på en opgave.
  2. Træk og slip den mod venstre eller højre for at ændre indrykningsniveauet, og slip derefter.

Sådan gør du en ny opgave til en underopgave

1. Tryk på+kvik-tilføj-symbolet.
  2. Indtast din opgaves navn.
  3. Tryk og hold pil-håndtaget over opgavefeltet.
  4. Flyt håndtaget mod venstre eller højre for at justere indrykningsniveauet, og slip derefter.
  5. Tryk på send-pilen for at gemme opgaven.
  6. (Valgfrit) Tryk og hold på den nye underopgave for at trække og slippe den til et nyt sted på din liste.

Du kan også oprette en ny opgave eller underopgave midt i en projektliste ved at bruge din tommel- og pegefinger til at skubbe to eksisterende opgaver fra hinanden (dette åbner Kvik-tilføj for opgaver). Din nye opgave vil blive gemt netop det sted på listen.

Sådan gør du en eksisterende opgave til en underopgave

1. Tryk i længere tid på en opgave.
  2. Træk og slip den mod venstre eller højre for at ændre indrykningsniveauet.

Du kan også bruge opgavehierarkier til at organisere dine opgavelister i sektioner med overskrifter.

Lær også om underprojekter.

FAQ

Q: Hvorfor ser jeg underopgaver to gange i min I dag-visning?

A: Hvis du sætter datoen for den overordnede opgave og underopgaven til i dag, vises de begge i din I dag-visning -- hvilket betyder, at din underopgave vises i din I dag-visning to gange. Dette er noget, vi evaluerer i forhold til brugervenlighed.

Q: Hvordan skjuler jeg mine underopgaver med det samme, når jeg udfører dem?

A: Hvis du ikke ønsker, at dine underopgaver skal være synlige, når du har udført dem, kan du arkivere dem med det samme:

Hold Shift knappen nede, når du markerer din underopgave.
Du kan også holde markøren over din underopgave og derefter klikke på ikonet med tre prikker og vælge Arkivér opgave i drop-down-menuen.
Hold Shift knappen nede, når du markerer din underopgave.
Du kan også holde markøren over din underopgave og derefter klikke på ikonet med tre prikker og vælge Arkivér i drop-down-menuen.

Udfør først opgaven ved at trykke på cirklen til venstre for den, og swipe derefter fra højre mod venstre.