Underopgaver

Business

Læg store planer, og gå derefter til værks med detaljerne. I Todoist kan du nemt bryde store, overvældende opgaver op i små, håndterbare underopgaver (og bryde disse underopgaver op i endnu mindre opgaver, hvis du synes).

Du kan kun oprette underopgaver inde i et projekt. Det vil ikke være muligt i visningerne I dag/Kommende eller filtrerede visninger.

Opret en ny underopgave

1. Højreklik på opgaven, du ønsker at føje en underopgave til.
  2. Vælg Tilføj opgave nedenfor.
  3. Tryk Ctrl + → for at gøre opgaven til en underopgave.
  4. Indtast navnet på opgaven og eventuelle detaljer, du ønsker at tilføje.
  5. Klik på Tilføj opgave eller tryk på Enter for at gemme opgaven.
  1. Højreklik på opgaven, du ønsker at føje en underopgave til.
  2. Vælg Tilføj opgave nedenfor.
  3. Tryk på Alt + Shift + → for at gøre opgaven til en underopgave.
  4. Indtast navnet på opgaven og eventuelle detaljer, du ønsker at tilføje.
  5. Klik på Tilføj opgave eller tryk på Enter for at gemme opgaven.
  1. Træk og slip den dynamiske tilføjelsesknap under den overordnede opgave, og træk den en smule mod højre.
  2. Indtast navnet på opgaven og eventuelle detaljer, du ønsker at tilføje.
  3. Tryk på android_submit.svg send-ikonet for at gemme opgaven.
  1. Træk og slip den dynamiske tilføjelsesknap under den overordnede opgave, og træk den en smule mod højre.
  2. Indtast navnet på opgaven og eventuelle detaljer, du ønsker at tilføje.
  3. Tryk på ios_submit.svg send-ikonet for at gemme opgaven.iOS_-_Add_subtask.gif
Du kan nemt tilføje underopgaver vha. opgavevisningen.

Omdan en eksisterende opgave til en underopgave

1. Hold markøren over en opgave.
  2. Klik og hold på det grå "håndtag", der vises til venstre for opgaven.
  3. Træk opgaven fra venstre mod højre for at justere dens underopgave-niveau.
Træk en opgave fra venstre mod højre for at justere dens underopgave-niveau.
  1. Tryk i længere tid på en opgave.
  2. Træk fra venstre mod højre og giv slip for at justere dens underopgave-niveau.

Du kan også bruge opgavehierarkier til at organisere dine opgavelister i sektioner med overskrifter.

FAQ

Q: Hvorfor ser jeg underopgaver to gange i min I dag-visning?

A: Hvis du sætter datoen for den overordnede opgave og underopgaven til i dag, vises de begge i din I dag-visning - hvilket betyder, at din underopgave vises i din I dag-visning to gange. Dette er noget, vi evaluerer i forhold til brugervenlighed.

Q: Hvor mange indrykningsniveauer understøttes i Todoist?

A: Todoist understøtter 4 indrykningsniveauer. En underopgave har indrykkningsniveau 1, og en under-under-under-underopgave har indrykningsniveau 4.

Q: Er der en måde at se en opgaves udførte underopgaver på?

A: Absolut. Du kan let se en opgaves udførte underopgaver vha. opgavevisningen.