Deltag i betatestprogrammet

Business

Elsker du at teste nye funktioner? Har du lyst til at give feedback og hjælpe med at gøre Todoist endnu bedre? Så bliv en del af vores betatest-community!

Beta-apps kan være mindre stabile end de versioner, der officielt udgives til offentligheden. Det betyder, at appen kan gå ned, eller at nogle funktioner muligvis ikke fungerer korrekt.

Sådan deltager du:

Log ind på beta.todoist.com med dine kontooplysninger for at bruge Todoist og teste betafunktioner.

Følg disse trin for at deltage i vores betaprogram, når du bruger Windows Legacy-appen:

1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på fanen Generelt.
  4. Scroll ned i bunden og aktiver Beta-adgang.
  5. Log ud af Windows Legacy-appen og log igen.
  1. Åbn Todoists app til macOS
  2. Klik på Todoist  (ud for Apple-ikonet) i øverste venstre hjørne af din skærm.
  3. Vælg Indstillinger...
  4. Klik på afkrydsningsfeltet ud for Aktiver eksperimentelle funktioner.

For at deltage i vores betaprogram på Windows 10 skal du downloade Todoist Preview til Windows 10-appen her.

Følg disse trin for at deltage i vores betatestprogram på Android:

1. Gå til dette link.
  2. Tryk på Bliv tester.
Hvis du allerede har Todoist-appen installeret på din Android-enhed, får du en opdatering med betaversionen inden for kort tid. Hvis du ikke har Todoist-appen installeret, skal du først downloade den i Google Play Store. Du modtager en opdatering med betaversionen. (Det kan tage et par timer for opdateringen at nå frem.)

Følg disse trin for at deltage i vores betatestprogram på iOS:

1. Installer TestFlight-appen på din iOS-enhed.
  2. Besøg dette link for at se beta-versionen af Todoist i TestFlight-appen.
  3. Tryk på Accepter.

Når du begynder at bruge beta-versionen af Todoist, bedes du bruge support@todoist.com til feedback, fejlrapporter og forslag. Vi sætter stor pris på din hjælp!

Forlad i betatestprogrammet

Ønsker du ikke at teste Todoists betafunktioner længere? Intet problem. Sådan forlader du betatestprogrammet:

Log ind på todoist.com med dine kontooplysninger for at bruge den officielle version af Todoist.

For at forlade vores betatestprogram på macOS skal du slå Beta-adgang fra i webappen:

1. Log ind på https://todoist.com.
  2. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Klik på fanen Generelt.
  5. Scroll ned i bunden og slå Beta-adgang fra.
  6. Log ud af macOS-appen og log ind igen.

Du kan nu bruge den officielle version af Todoist.

Hvis du vil bruge den officielle version af Todoist til Windows 10, kan du downloade den her.

Følg disse trin for at forlade vores betatestprogram på Android:

1. Afinstaller Todoist.
  2. Geninstaller Todoist fra Google Play Store.
Når du har forladt testprogrammet kan det tage et par timer, før du kan downloade den offentlige version af appen.

Følg disse trin for at forlade vores betatestprogram på iOS:

1. Åbn TestFlight-appen.
  2. Vælg Todoist.
  3. I bunden vælger du Stop test.