Brug Siri sammen med Todoist

Business

Dikter opgaver og hold dig ajour med det, du skal have gjort, ved at bruge din stemme. Siri kan tilføje opgaver og trække enhver opgavevisning frem efter behov.

Tilføj opgaver ved hjælp af Siri

For at tilføje opgaver ved hjælp af Siri, skal du blot påkalde Siri og bruge almindeligt sprog til at tilføje opgaver.Du kan bruge et par forskellige typer sætninger for at sikre, at Siri forstår, hvad du ønsker at gøre:

• Tilføj [opgavenavn] i Todoist
  • Tilføj en opgave med navnet [opgavenavn] i Todoist
  • Mind mig om at [opgavenavn] i Todoist

Du kan også tilføje en forfaldsdato og -tidspunkt og/eller et projekt til en opgave ved hjælp af stemmekommandoer:

• Tilføj [opgavenavn] [forfaldsdato og tidspunkt] i Todoist
  • Tilføj [opgavenavn] til min [projektnavn] liste i Todoist

Når du ser eller tilføjer opgaver, der er tilknyttet projekter, skal du bruge ordet "liste" efter projektnavnet. Siri forstår endnu ikke "projekt".

For eksempel:

• Mind mig om at ringe til John i morgen klokken 17 i Todoist
  • Tilføj køb mælk til min indkøbsliste i Todoist
  • Tilføj løb en tur i Todoist

Når du tilføjer en opgave uden et projekt, bliver det tilføjet til din Todoist indbakke.

Se opgaver ved hjælp af Siri

Du kan nemt bede Siri om at lave en liste over opgaver efter dato eller projekt, eller begge dele.Her er et par eksempler på stemmekommandoer, du kan bruge:

• Vis mig alle opgaver til i dag i Todoist
  • Vis mig alle opgaver til de næste 7 dage i Todoist
  • Vis mig alle opgaver til i dag mellem kl. 10 og 12 i Todoist
  • Vis mig indkøbslisten i Todoist

Som du kan se, skal du sige "i Todoist" til slutningen af enhver Siri-anmodning, så hun forstår, hvad hun skal gøre.

Brug Todoist med Siri-genveje

Siri-genveje giver dig mulighed for at tilgå Todoist med tilpassede talte sætninger i iOS 12 og nyere. For eksempel kan du bede Siri om at "Fortæl mig om min dag" og få hende til at oplæse alle dine Todoist-opgaver for dagen.

Følg disse anvisninger for at tilføje en Todoist-genvej til din iOS-enhed:

1. Gå til din iOS-enheds Indstillinger > Todoist > Siri & Søg > Genveje
  2. Tryk på genvejen, du vil bruge, og angiv derefter sætningen, der giver adgang til genvejen.
For at sikre, at de rigtige Siri-genveje er tilgængelige for dig, foreslår Todoist genveje til Siri baseret på hvilke projekter og visninger, du bruger. Hvis du fx bruger visningen I dag hver morgen, vil den være tilgængelig i listen over genveje, du kan bruge.

FAQ'er

Q: Kan jeg bruge Siri med Todoist på iOS 10?

A: Brug af Siri med Todoist fungerer kun på iOS 11 og højere.

Q: Siri forstår mig ikke, selvom jeg bruger de rigtige sætninger!

A: Siri kan nogle gange være en smule uforudsigelig. Du kan eventuelt forsøge at udtale Todoist som "Tah-do-ist". Prøv at variere hastigheden, hvormed du siger sætningen, og stol trygt på, at Siri faktisk lærer, selvom det tager tid.

Q: Kan jeg bruge Siri med Todoist på andre sprog?

A: Du kan bruge Todoist med Siri på alle de sprog, der understøttes af Siri. Nogle gange kan det dog være lidt uforudsigeligt, og det kan være nødvendigt at du ændrer din udtale af ordet "Todoist" eller den hastighed og måde du taler på.

Hvis dit sprog understøttes, og Siri ikke forstår dig, kan du finde ud af, hvordan du tilføjer opgaver på dit sprog i sætningseksemplerne midt på denne Apple-supportside. Du kan også finde ud af, hvordan du kan få vist opgaver ved hjælp af sætningseksemplerne på denne side.

Q: Kan jeg bruge Siri med Todoist på Mac eller Apple Watch?

A: Ikke endnu, men hold øje med opdateringer.

Q: Kan jeg se nogle flere eksempler på, hvad der virker, og hvad der ikke gør?

A: Her er en praktisk, hurtig reference til, hvad der virker, og hvad der ikke gør, når du bruger Siri med Todoist.