Vælg og administrer flere opgaver

Business

Valg af flere opgaver på samme tid er en praktisk måde hurtigt at omlægge, angive prioritetsniveauer, flytte eller redigere flere opgaver på én gang, så du igen kan fokusere på de vigtigere ting.

1. Tryk på Ctrl (Windows) eller Cmd (macOS) og klik på opgaver for at vælge dem. For at vælge en række opgaver, skal du holde Shift-knappen. De valgte opgaver bliver fremhævet.
  2. Vælg den handling, du vil udføre, i menuen der vises øverst:
    • Klik på Planlæg for at planlægge alle valgte opgaver.
    • Klik på Flyt til projekt for at flytte alle valgte opgaver til et andet projekt.
    • Klik på Etiketter for at tilføje etiketter til (eller fjerne dem fra) alle valgte opgaver.
    • Klik på Prioritet for at ændre prioriteten for alle valgte opgaver.
    • Klik på MereTildel til nogen (kun tilgængelig i delte projekter) for at tildele alle valgte opgaver til et teammedlem.
    • Klik på Mere → Arkivér for at arkivere alle valgte opgaver.
    • Klik på Mere → Dupliker for at lave en kopi af alle valgte opgaver.
    • Klik på Mere → Slet for at slette alle valgte opgaver.
  1. Tryk på Ctrl (Windows) eller Cmd (macOS) og klik på opgaver for at vælge dem. For at vælge en række opgaver, skal du holde Shift-knappen. De valgte opgaver bliver fremhævet.
  2. Øverst til højre vælger du den handling, du vil udføre:
    • Klik på win10_calendar.svgkalenderikonet for at planlægge alle valgte opgaver.
    • Klik på win10_flag-outline.svgflagikonet for at ændre prioriteten på alle valgte opgaver.
    • Klik på assign_win10.svgtildelingsikonet (kun tilgængeligt i delte projekter) for at tildele alle valgte opgaver til et teammedlem.
    • Klik på win10_three-dots.svgikonet med tre prikker Udfør for at udføre alle valgte opgaver. (Hvis du har valgt udførte opgaver, vil du i stedet se muligheden for at genaktivere alle valgte opgaver.)
    • Klik på win10_three-dots.svgikonet med tre prikkerFlyt for at flytte alle valgte opgaver til et andet projekt.
    • Klik på win10_three-dots.svgikonet med tre prikker Slet for at slette alle valgte opgaver.
    • Klik på win10_three-dots.svgikonet med tre prikker → Tilføj etiket for at tilføje en etiket til alle valgte opgaver.
    • Klik på win10_three-dots.svgikonet med tre prikker → Fjern etiket for at fjerne en etiket fra alle valgte opgaver.
  1. Tryk på three-dots_android.svgikonet med tre prikker øverst til højre i et projekt, en etiket eller filtreret visning.
  2. Tryk på Valgte opgaver.
  3. Tryk på opgaver for at vælge dem. Valgte opgaver bliver fremhævet.
  4. I menuen, der vises nederst, vælger du den handling, du vil udføre:
    • Tryk på android_move-task.svgflyt-ikonet for at flytte alle valgte opgaver til et andet projekt.
    • Tryk på calendar_android.svgkalenderikonet for at planlægge alle valgte opgaver.
    • Tryk på flag_android.svgflagikonet for at ændre prioriteten på alle valgte opgaver.
    • Tryk på tildelingsikonet (kun tilgængelig i delte projekter) for at tildele alle valgte opgaver til et teammedlem.
    • Klik på three-dots_android.svgikonet med tre prikker → Udfør for at udføre alle valgte opgaver. (Hvis du har valgt udførte opgaver, vil du i stedet se muligheden for at genaktivere alle valgte opgaver.)
    • Tryk på three-dots_android.svgikonet med tre prikker → Etiketter for at tilføje etiketter til (eller fjerne fra) alle valgte opgaver.
    • Tryk på three-dots_android.svgikonet med tre prikker → Dupliker for at lave en kopi af alle valgte opgaver.
    • Tryk på three-dots_android.svgikonet med tre prikker → Slet for at slette alle valgte opgaver.
Du kan også vælge opgaver ved at swipe dem fra venstre mod højre. Swipe-handlinger kan tilpasses via Indstillinger → Generelt → Swipe-handlinger.
  1. Tryk på three-dots_ios.svgikonet med tre prikker øverst til højre i et projekt, en etiket eller filtreret visning.
  2. Tryk på Valgte opgaver.
  3. Tryk på opgaver for at vælge dem. Valgte opgaver bliver fremhævet.
  4. I menuen, der vises nederst, vælger du den handling, du vil udføre:
    • Tryk på calendar_ios.svgkalenderikonet for at planlægge alle valgte opgaver.
    • Tryk på move_ios.svgflyt-ikonet for at flytte alle valgte opgaver til et andet projekt.
    • Tryk på flag_ios.svgflagikonet for at ændre prioriteten på alle valgte opgaver.
    • Tryk på assign_ios.svgtildelingsikonet (kun tilgængeligt i delte projekter) for at tildele alle valgte opgaver til et teammedlem.
    • Tryk på three-dots_ios.svgikonet med tre prikker → Vælg etiketter for at tilføje etiketter til (eller fjerne fra) alle valgte opgaver.
    • Tryk på three-dots_ios.svgikonet med tre prikker → Udfør opgaver for at udføre alle valgte opgaver.
    • Tryk på three-dots_ios.svgikonet med tre prikker → Slet opgaver for at slette alle valgte opgaver.
Du kan også vælge opgaver ved at swipe dem fra venstre mod højre. Swipe-handlinger kan tilpasses via Indstillinger → Generelt → Swipe-handlinger.