Skift farve på et projekt

Business

Giv dit Todoist et frisk pust og organiser tingene ved at farvekode dine projekter. Sådan gør du:

1. Hold markøren over det projekt, du vil ændre, og klik på ikonet med tre prikker, der vises til højre for dets navn.
  2. Vælg Rediger projekt.
  3. Vælg den ønskede farve til dit projekt i Farve -rullemenuen.
  4. Klik på Gem.
  1. Swipe op på den nederste app-bjælke for at åbne menuen.
  2. Tryk på Administrer projekter nederst på din projektliste.
  3. Tryk på det projekt, du vil ændre farve på.
  4. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  5. Tryk på Rediger.
  6. Tryk på farvenavnet og vælg den farve, du ønsker til dit projekt.
  7. Tryk på fluebenet i øverste højre hjørne for at gemme ændringerne.
  1. Swipe navnet på det projekt, du vil ændre farve på, fra højre mod venstre.
  2. Tryk på blyantikonet.
  3. Tryk på farveprikken/navnet, og vælg den farve du ønsker.
Hvis din iOS-enhed bruger version iOS 13 eller nyere, kan du også ændre farven på et projekt vha. projektets kontekstmenu.