Tilføj en kommentar eller fil til et projekt

Business

Projektkommentarer er knyttet til hele projektet i stedet for en enkelt opgave. Du kan samle alle overordnede filer eller informationer om et projekt her. Det er især praktisk til at holde alle opdateret i delte projekter.

1. Klik på comment_web.svgtaleboble-ikonet øverst til højre i et projekt.
  2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  3. (Valgfrit) Klik på papirclips-ikonet for at tilføje en fil, eller klik på mikrofon-ikonet for at tilføje en lydkommentar.
  4. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du ønsker at underrette om din kommentar.
  5. Når du er færdig, klikker du på Tilføj kommentar.
  1. Klik på speech_bubble_win10.svgtaleboble-ikonet øverst til højre i projektet.
  2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  3. (Valgfrit) Klik på papirclips-ikonet for at tilføje en fil, eller klik på blyant-ikonet for at tilføje en skitse.
  4. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du ønsker at underrette om din kommentar.
  5. Når du er færdig, klikker du på send-ikonet.
  1. Tryk på android_speech-bubble.svgtaleboble-ikonet øverst til højre i et projekt.
  2. (Valgfrit) For at tilføje en fil eller optage en lydkommentar skal du trykke på papirclips-ikonet.
  3. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  4. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du ønsker at underrette om din kommentar ved at trykke på bell_android.svgklokke-ikonet i venstre side.
  5. Når du er færdig, trykker du på android_submit.svgsend-ikonet.
  1. Tryk på ios_three-dots.svgikonet med tre prikker i det øverste højre hjørne af projektet.
  2. Vælg Projektkommentarer.
  3. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  4. (Valgfrit) For at tilføje en fil eller optage en lydkommentar skal du trykke på papirclips-ikonet.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du ønsker at underrette om din kommentar ved at trykke på bell_ios.svgklokke-ikonet i højre side.
  6. Når du er færdig, trykker du på ios_submit.svgsend-ikonet.