Brug Todoist med din kalender

Business

Med kalenderfeeds kan du se alle dine planlagte opgaver i din foretrukne kalenderapp: Google Kalender, Apple-kalender, Outlook-kalender og enhver anden kalender, hvor du har mulighed for at abonnere på et URL-feed.

Google Kalender er i øjeblikket den eneste kalenderapp, der tillader 2-vejs synkronisering. Alle andre kalenderfeeds synkroniseres kun envejs (fra Todoist til din kalender). Lær mere.

Opgaver der kun har en forfaldsdato vil dukke op som heldagshændelser, mens opgaver med forfaldsdato og tidspunkt vises som en-times blokke i din kalender.

Der er to måder at forbinde dit Todoist med din kalender:

Hvis du bruger macOS-appen, skal du være opmærksom på, at det ikke i øjeblikket er muligt at bruge Apple Kalender eller Outlook-indstillingerne under fanen Integrationer. Følg de alternative instruktioner til macOS i retningslinjerne herunder, eller brug i stedet en browser til at konfigurere dit kalenderfeed.

Konto-kalenderfeed

Konto-kalenderfeed synkroniserer alle opgaver med en forfaldsdato og/eller -tidspunkt på tværs af alle projekter. En ny "Todoist" kalender vil blive oprettet i din valgte kalender-app.

1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Gå til fanen Integrationer.
  4. Følg trinnene afhængigt af, hvilken kalenderapp du ønsker at bruge:
  5. For at integrere med Apple Kalender skal du klikke på Apple Kalender og følge instruktionerne for at abonnere.
  6. For at integrere med Outlook skal du klikke på Outlook og følge instruktionerne for at abonnere.
  7. Hvis du vil integrere via Google Kalender, skal du klikke på Kopier til udklipsholder under kalenderfeed-URL'en. Åbn Google Kalender. Klik på + ikonet i venstre side under Mine kalendere. Vælg Fra URL og følg instruktionerne for at tilføje den nye kalender.
  1. Klik på tandhjulsikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Gå til fanen Integrationer.
  4. Følg trinnene afhængigt af, hvilken kalenderapp du ønsker at bruge:
  5. Hvis du vil integrere med Apple Kalender, skal du følge disse instrukser til opsætning af en kalender på din Mac.
  6. Hvis du vil integrere med Outlook, skal du følge disse instrukser til opsætning af en kalender i Outlook.
  7. Hvis du vil integrere via Google Kalender, skal du klikke på Kopier til udklipsholder under kalenderfeed-URL'en. Åbn Google Kalender. Klik på + ikonet i venstre side under Mine kalendere. Vælg Fra URL og følg instruktionerne for at tilføje den nye kalender.

Desværre er det ikke i øjeblikket muligt at konfigurere et kalenderfeed ved hjælp af Windows 10-appen. Beklager! Vi håber på at tilføje dette i fremtiden.

Bemærk dog, at du stadig kan konfigurere et kalenderfeed gennem en browser ved at følge instruktionerne til webappen.

1. Gå til https://todoist.com og log ind på dit Todoist.
  2. Tryk på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Gå til fanen Integrationer.
  5. For at abonnere via Google Kalender skal du trykke på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  6. Åbn appen Indstillinger på din iOS-enhed.
  7. Scroll ned og tryk på Adgangskoder & konti > Tilføj konto > Anden > Tilføj abonnementskalender.
  8. Indsæt den URL, du kopierede tidligere.
  9. Tryk på Næste i øverste højre hjørne.
  10. Omdøb kalenderen, hvis du ønsker det, og tryk derefter på Gem. Når du åbner iOS-kalenderappen og trykker på dine tilgængelige kalendere, bør du nu kunne se det nyligt tilføjede iCal-feedabonnement under sektionen Abonneret.

Det er endnu ikke muligt at abonnere på et kalenderfeed på din Android-enhed. Du kan stadig følge instruktionerne for at abonnere på et Todoist-kalenderfeed fra web-appen. Din nye Todoist-kalender bliver også synkroniseret med din kalenderapp til mobilen.

Projektkalender-feed

Projekt-kalenderfeed giver dig mulighed for at vælge et enkelt projekt, der skal synkroniseres med din kalender. Der oprettes en ny kalender for hvert nyt projekt, du forbinder. Du kan endda dele projekt-kalenderfeeds med kolleger, kunder, familie eller venner.

Sådan konfigurerer du det:

1. Åbn det projekt, du vil have vist i din kalender.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Projekt-kalenderfeed.
  4. Følg trinnene afhængigt af, hvilken kalenderapp du ønsker at bruge:
  5. For at bruge Apple Kalender skal du klikke på Apple Kalender og følge instruktionerne for at abonnere.
  6. For at bruge Outlook skal du klikke på Outlook og følge instruktionerne for at abonnere.
  7. For at bruge Google Kalender skal du klikke på Kopier til udklipsholder under kalenderfeed-URL'en. Åbn Google Kalender. Klik på + ikonet i venstre side under Mine kalendere. Vælg Fra URL og følg instruktionerne for at tilføje den nye kalender.
  1. Åbn det projekt, du vil have vist i din kalender.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Projekt-kalenderfeed.
  4. Følg trinnene afhængigt af, hvilken kalenderapp du ønsker at bruge:
  5. For at bruge Apple Kalender skal du følge disse instrukser.
  6. For at bruge Outlook skal du følge disse instrukser.
  7. For at bruge Google Kalender skal du klikke på Kopier til udklipsholder under kalenderfeed-URL'en. Åbn Google Kalender. Klik på + ikonet i venstre side under Mine kalendere. Vælg Fra URL og følg instruktionerne for at tilføje den nye kalender.

Desværre er det ikke i øjeblikket muligt at konfigurere et projektkalenderfeed ved hjælp af Android, iOS eller Windows 10. Beklager! Vi håber på at tilføje denne valgmulighed i fremtiden.

Bemærk dog, at du stadig kan konfigurere et projektkalenderfeed gennem en browser ved at følge instruktionerne til webappen.

FAQ

Q: Hvor ofte opdateres kalenderfeeden?

A: Hvor ofte dit feed opdateres afhænger af den kalenderapp, du bruger. Nogle kalenderapps opdateres så ofte som hvert 5. minut, mens andre kun opdateres en gang om dagen.

Q: Kan jeg manuelt opdatere mit kalenderfeed?

A: På nuværende tidspunkt er det desværre kun muligt at opdatere dit kalenderfeed manuelt , hvis du bruger Apple Kalender: Hvis du bruger Apple Kalender på macOS, skal du klikke på + r. Hvis du bruger Apple Kalender på iOS, skal du åbne appen og trykke på Kalendere i bunden af skærmen og derefter trække skærmen ned for at opdatere.

Q: Kan jeg ændre varigheden af mine opgaver i et kalenderfeed?

A: På nuværende tidspunkt er det kun muligt at angive en tilpasset varighed for en opgave, når du bruger Google Kalender-integrationen.

Q: Kan jeg foretage ændringer på mine opgaver via min kalender?

A: Nej, disse kalenderfeeds har kun envejssynkronisering. Ændringer, du foretager i Todoist afspejles i din kalender, men ændringer, du foretager i din kalender, synkroniseres ikke tilbage til Todoist. Hvis du vil have dine kalenderbegivenheder til at synkronisere tilbage til Todoist, kan du prøve vores Google Kalender-integration.