Brug Todoist med din kalender

Business

Med kalenderfeeds kan du se alle dine planlagte opgaver i din foretrukne kalenderapp: Google Kalender, Apple-kalender, Outlook-kalender og enhver anden kalender, hvor du har mulighed for at abonnere på et URL-feed.

Google Kalender er i øjeblikket den eneste kalenderapp, der tillader 2-vejs synkronisering. Alle andre kalenderfeeds synkroniseres kun envejs (fra Todoist til din kalender). Lær mere.

Opgaver der kun har en forfaldsdato vil dukke op som heldagshændelser, mens opgaver med forfaldsdato og tidspunkt vises som en-times blokke i din kalender.

Der er to måder at forbinde dit Todoist med din kalender:

Hvis du bruger macOS-appen, skal du være opmærksom på, at det ikke i øjeblikket er muligt at bruge Apple Kalender eller Outlook-indstillingerne under fanen Integrationer. Følg de alternative instruktioner til macOS i retningslinjerne herunder, eller brug i stedet en browser til at konfigurere dit kalenderfeed.

Konto-kalenderfeed

Konto-kalenderfeed synkroniserer alle opgaver med en forfaldsdato og/eller -tidspunkt på tværs af alle projekter. En ny "Todoist" kalender vil blive oprettet i din valgte kalender-app.

1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Vælg Integrationer.
  3. Følg trinnene, afhængigt af hvilken kalenderapp du ønsker at bruge:

Apple Kalender

1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Apple Kalender-appen
  3. Klik på File i toppen.
  4. Vælg New Calendar Subscription...
  5. Indsæt det iCal-feed, du kopierede tidligere.
  6. Vælg frekvensen for Auto-refresh.
  7. Vælg OK.

Outlook

1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Outlook-kalenderen.
  3. Højreklik på Andre kalendere.
  4. Vælg Tilføj kalender.
  5. Klik på Fra internet...
  6. Indsæt iCal-URL.
  7. Klik på OK.

Google Kalender

1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Google Kalender
  3. Til venstre under Mine kalendere skal du klikke på + -ikonet.
  4. Vælg Fra webadresse og følg instrukserne for at tilføje den nye kalender.
  1. Gå til https://todoist.com og log ind på dit Todoist.
  2. Tryk på din avatar i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på Integrationer.
  4. For at abonnere via Apple Kalender skal du trykke på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  5. Åbn appen Indstillinger på din iOS-enhed.
  6. Scroll ned og tryk på Mail> Konti.
  7. Tryk på Tilføj konto og derefter Anden.
  8. Vælg Tilføj abonnementskalender, og indsæt den webadresse, du kopierede tidligere.
  9. Tryk på Næste i øverste højre hjørne.
  10. Omdøb kalenderen, hvis du ønsker det, og tryk derefter på Gem. Når du åbner iOS-kalenderappen og trykker på dine tilgængelige kalendere, bør du nu kunne se det nyligt tilføjede iCal-feedabonnement under sektionen Abonneret.

Det er endnu ikke muligt at abonnere på et kalenderfeed på din Android-enhed. Du kan stadig følge instruktionerne for at abonnere på et Todoist-kalenderfeed fra web-appen. Din nye Todoist-kalender bliver også synkroniseret med din kalenderapp til mobilen.

Projektkalender-feed

Projekt-kalenderfeed giver dig mulighed for at vælge et enkelt projekt, der skal synkroniseres med din kalender. Der oprettes en ny kalender for hvert nyt projekt, du forbinder. Du kan endda dele projekt-kalenderfeeds med kolleger, kunder, familie eller venner.

Sådan konfigurerer du det:

1. Åbn det projekt, du vil have vist i din kalender.
    2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
    3. Vælg Projekt-kalenderfeed.
    4. Følg trinnene, afhængigt af hvilken kalenderapp du ønsker at bruge:

Apple Kalender

1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Apple Kalender-appen
  3. Klik på File i toppen.
  4. Vælg New Calendar Subscription...
  5. Indsæt det iCal-feed, du kopierede tidligere.
  6. Vælg frekvensen for Auto-refresh.
  7. Vælg OK.

Outlook

1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Outlook-kalenderen.
  3. Højreklik på Andre kalendere.
  4. Vælg Tilføj kalender.
  5. Klik på Fra internet...
  6. Indsæt iCal-URL.
  7. Klik på OK.

Google Kalender

1. Klik på Kopier til udklipsholder nedenfor kalenderfeed-URL'en.
  2. Åbn Google Kalender
  3. Til venstre under Mine kalendere skal du klikke på + -ikonet.
  4. Vælg Fra webadresse og følg instrukserne for at tilføje den nye kalender.
  1. Gå til https://todoist.com og log ind på dit Todoist.
  2. Åbn det projekt, du vil have vist i din kalender.
  3. Tryk på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  4. Vælg Projekt-kalenderfeed.
  5. Tryk på Kopier til udklipsholder nedenfor projektfeed-URL'en.
  6. Åbn appen Indstillinger på din iOS-enhed.
  7. Scroll ned og tryk på Mail> Konti.
  8. Tryk på Tilføj konto og derefter Anden.
  9. Vælg Tilføj abonnementskalender, og indsæt den webadresse, du kopierede tidligere.
  10. Tryk på Næste i øverste højre hjørne.
  11. Omdøb kalenderen, hvis du ønsker det, og tryk derefter på Gem. Når du åbner iOS-kalenderappen og trykker på dine tilgængelige kalendere, bør du nu kunne se det nyligt tilføjede iCal-feedabonnement under sektionen Abonneret.

Desværre er det ikke i øjeblikket muligt at konfigurere et projektkalenderfeed ved hjælp af Android. Beklager! Vi håber på at tilføje denne valgmulighed i fremtiden.

Bemærk dog, at du stadig kan konfigurere et projektkalenderfeed gennem en browser ved at følge instruktionerne til webappen.

Hvis du vil dele en statisk visning af din kalender med dine teammedlemmer, kan du gøre det ved at downloade din kalender som en ICS-fil. Sådan gør du:

Download en statisk visning af din konto

1. I en browser klikker du på din avatar i øverste højre hjørne af Todoist.
    2. Vælg Integrationer.
    3. Vælg Outlook. Bemærk, at du ikke behøver at have en Outlook-konto eller Outlook installeret på din enhed for at fuldføre dette trin.
    4. En statisk visning af din konto (dvs. alle dine projekter) burde nu være downloadet til din enhed som en ICS-fil.

Download en statisk visning af et projekt

1. I en browser åbner du det projekt, du vil downloade en statisk visning af.
      2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
      3. Vælg Projekt-kalenderfeed.
      4. Vælg Outlook. Bemærk, at du ikke behøver at have en Outlook-konto eller Outlook installeret på din enhed for at fuldføre dette trin.
      5. En statisk visning af dit projekt burde nu være downloadet til din enhed som en ICS-fil.

FAQ

Hvor ofte opdateres kalenderfeedet?

Hvor ofte dit feed opdateres, afhænger af den kalenderapp, du bruger. Nogle kalenderapps opdateres så ofte som hvert 5. minut, mens andre kun opdateres en gang om dagen.

Kan jeg manuelt opdatere mit kalenderfeed?

På nuværende tidspunkt er det desværre kun muligt at opdatere dit kalenderfeed manuelt , hvis du bruger Apple Kalender: Hvis du bruger Apple Kalender på macOS, skal du klikke på + r. Hvis du bruger Apple Kalender på iOS, skal du åbne appen og trykke på Kalendere i bunden af skærmen og derefter trække skærmen ned for at opdatere.

Kan jeg ændre varigheden af mine opgaver i et kalenderfeed?

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at angive en tilpasset varighed for en opgave, når du bruger Google Kalender-integrationen.

Kan jeg foretage ændringer på mine opgaver via min kalender?

Nej, disse kalenderfeeds har kun envejssynkronisering. Ændringer, du foretager i Todoist afspejles i din kalender, men ændringer, du foretager i din kalender, synkroniseres ikke tilbage til Todoist. Hvis du vil have dine kalenderbegivenheder til at synkronisere tilbage til Todoist, kan du prøve vores Google Kalender-integration.

Hvordan fjerner jeg Apple Kalender-integrationen?

1. Åbn din Apple Kalender.
  2. Find Todoist i kalenderlisten i venstre side af skærmen og højreklik på den.
  3. Vælg Afmeld.

Hvordan fjerner jeg Google Kalender-integrationen?

Du finder instrukser til, hvordan du fjerner Google Kalender-integrationer i denne artikel.

Hvordan fjerner jeg Outlook Kalender-integrationen?

1. Åbn Kalender-fanen.
  2. Højreklik på navnet på den kalender, du vil slette, i mappepanelet.
  3. Klik på Slet kalender, klik på Ja for at bekræfte sletningen.