Importer/eksporter projektskabeloner

Business

Nogle projekter forekommer ikke kun én gang. Hvis du jævnligt udfører gentagende arbejde og genskaber den samme type projekt igen og igen, kan du spare tid ved at genbruge dit oprindelige projekt og gøre det til en projektskabelon. Du kan så genbruge skabelonen så mange gange som du vil.

Du kan eksportere projektskabeloner som CSV-filer eller som weblinks, som du nemt kan gemme til senere brug eller dele med andre. Sådan gør du:

Du kan også nemt duplikere opgaver i et projekt.

Du kan kun oprette projektskabeloner fra web- eller skrivebordsapps. Denne funktion er ikke tilgængelig på mobilen.

Opret projektskabeloner

1. Åbn det projekt, du vil duplikere.
  2. Klik på wrench.png handlings-ikonet for projektet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg "Eksporter som en skabelon”.
  4. Vælg, om du vil gemme skabelonen som en CSV-fil eller som et delbart weblink.
  1. Åbn det projekt, du vil duplikere.
  2. Klik i øverste højre hjørne påwrench.png handlings-ikonet for projektet.
  3. Vælg Eksporter til skabelon.
  4. Vælg, om du vil gemme skabelonen som en CSV-fil eller som et delbart weblink.

Din projektskabelon vil være en nøjagtig kopi af originalen, inklusiv alle forfaldsdatoer, kommentarer og filer.

Derudover kan du også oprette en tilpasset skabelon til at importere opgaver fra et andet program eller regneark ved hjælp af en CSV-fil. Lær mere om, hvordan du formaterer din CSV-fil, så du kan importere den til Todoist.

Du kan vælge "Brug relative datoer" i din skabelon. Det betyder, at datoer som "i morgen" eller "om 5 dage" vil blive indstillet efter, hvilken dato du importerer skabelonen til et nyt projekt. Hvis du for eksempel opretter dit nye projekt og importerer skabelonen den 5. maj, vil enhver opgave med forfaldsdato for "i morgen" forfalde den 6. maj.

Importer projektskabeloner fra et delbart weblink

1. Klik på weblinket for den projektskabelon, du vil genskabe (se trin 4 ovenfor).
  2. Klik Importer.

Et nyt projekt vises nederst på din projektliste med alle opgaver fra det oprindelige projektet - inklusive alle datoer, kommentarer og filer.

Du kan også vælge at importere skabelonen til et eksisterende projekt fra drop-down menuen på importeringssiden.

Importer projektskabeloner fra en CSV-fil

1. Opret et nyt projekt - eller åbn et eksisterende projekt - til at importere din skabelon til.
  2. Klik påwrench.png handlings-ikonet for projektet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Importer fra skabelon.
  4. Vælg CSV-filskabelonen fra din computer (se trin 4 ovenfor).

1. Opret et nyt projekt - eller åbn et eksisterende projekt - til at importere din skabelon til.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne.
  3. Vælg Importer fra skabelon.
  4. Vælg CSV-filskabelonen fra din computer (se trin 4 ovenfor).

Projektet vil blive fyldt op med alle det oprindelige projekts opgaver – inklusive alle datoer, kommentarer og filer.

Du kan genskabe projektskabelonen endnu hurtigere ved at trække og slippe CSV-filen direkte ind i et eksisterende projekt.