CSRF-token fejlbeskeder

Business

Hvis du ser en CSRF-fejlbesked, når du logger ind på din Todoist-konto, er der ingen grund til panik. Du finder nogle simple løsninger nedenfor:

Ugyldigt eller manglende CSRF-token

Denne fejlbesked betyder, at din browser ikke kunne oprette en sikker cookie eller ikke kunne få adgang til denne cookie til at godkende dit login. Dette kan skyldes reklame- eller scriptblokerende plugins eller selve browseren, hvis det ikke er tilladt at lagre cookies.

For at løse problemet, skal du følge disse trin.

Chrome

1. Åbn Chrome Indstillinger.
  2. Scroll ned til bunden, og klik på Avanceret.
  3. Klik på Indstillinger for indhold i afsnittet Sikkerhed og privatliv.
  4. Klik på Cookies.
  5. Klik på Tilføj ved siden af Tillad.
    1. Indtast [*.]todoist.com og klik Tilføj.
    2. Indtast derefter [*.]cloudfront.net og klik Tilføj.
  6. Under Alle cookies og websitedata søger du efter todoist og sletter alle Todoist-relaterede emner.
  7. Genindlæs Chrome og log ind på Todoist.

Firefox

1. Åbn menuen Indstillinger i Firefox.
  2. I venstre side vælger du Privatliv & Sikkerhed.
  3. Under Cookies og websitedata klikker du på Administrer tilladelser.
    1. Indtast https://todoist.com og klik på Tillad.
    2. Indtast derefter https://cloudfront.net og klik på Tillad.
  4. Klik på Gem ændringer.
  5. Klik derefter på Administrer data.
  6. Søg efter "todoist" og vælg Fjern alle viste.
  7. Klik på Gem ændringer og bekræft i pop-op-vinduet ved at klikke på Fjern.
  8. Genindlæs Firefox og log ind på Todoist.

Safari

1. Åbn Safari Indstillinger i drop-down-menuen i navigationslinjen eller ved at skrive Cmd + , (⌘,).
  2. Klik på fanen Privatliv, og sørg for, at "Cookies and website data" er sat til enten "Tillad altid" eller "Tillad fra websider, jeg besøger".
  3. Klik på knappen Administrer webside-data for at se alle lokalt lagrede webside-data.
  4. Søg efter "Todoist", og fjern alle Todoist-relaterede poster.
  5. Genindlæs Safari og log ind på Todoist.

CSRF-tokens matcher ikke

Denne fejlbesked skyldes privatlivsudvidelser. Hvis du anvender privatlivsudvidelser som fx Ghostery eller Privacy Badger, skal du sørge for at tilføje todoist.com som en betroet webside.