Vis aktivitetsloggen

Business

Med aktivitetsloggen kan du få fuldstændig indsigt i, hvad du og dine teammedlemmer på projektet har arbejdet på - organiseret efter dato og filtreret efter projekt, person eller begivenhedstype. Se alle:

• Tilføjede opgaver
  • Redigerede opgaver
  • Udførte opgaver
  • Genaktiverede opgaver
  • Slettede opgaver

Se din kontos aktivitetslog

1. Klik på din avatar i øverste højre hjørne af Todoist.
  2. Vælg  Aktivitetslog.
  3. Hvis du vil filtrere aktivitet efter projekt, person eller begivenhedstype, skal du bruge rullemenuerne øverst i aktivitetsloggen.

1. Tryk på ic_menu.svgmenuikonet øverst til højre.
  2. Tryk på dit navn.
  3. I produktivitetsvisningen, der åbnes, skal du trykke på udførte opgaver for at åbne aktivitetsloggen.
    • (Valgfrit) For at filtrere efter begivenhed eller teammedlem i et delt projekt skal du trykke på filterikonet øverst til højre.
    • (Valgfrit) For at filtrere efter projekt skal du trykke på ic_multiselect.svg projektikonet i toppen.
  1. Mens du er på din Todoist-hovedside, skal du trykke på tælleren for dagligt mål øverst til venstre.
  2. Tryk på dit navn i toppen for at åbne aktivitetsloggen.
    • (Valgfrit) For at filtrere efter begivenhed eller teammedlem i et delt projekt skal du trykke på filterikonet øverst til højre.
    • (Valgfrit) For at filtrere efter projekt skal du trykke på projektikonet i toppen.

Få vist aktiviteten for et projekt

1. Klik på speech_bubble_web.svg talebobleikonet øverst til højre i et projekt.
  2. Klik på Aktivitetsfanen.
  1. Tryk på three-dots_android.svgikonet med tre prikker øverst til højre i et projekt.
  2. Vælg Aktivitetslog.
  3. Sådan skifter du projekt eller ser aktivitet på tværs af alle projekter:
    • Tryk på projektikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • Tryk på Alle projekter eller det specifikke projekt, du ønsker.
  4. Sådan filtrerer du efter teammedlem (i delte projekter) eller begivenhedstype:
    • Tryk på filterikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • I rullemenuen skal du vælge Efter begivenhedstype eller Efter teammedlem (kun tilgængeligt i delte projekter).
    • Foretag dit valg.

1. Tryk på three-dots_ios.svg ikonet med tre prikker øverst til højre i projektet.
  2. I rullemenuen vælger du Aktivitetslog.
  3. Sådan skifter du projekt eller ser aktivitet på tværs af alle projekter:
    • Tryk på projektikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • Vælg Alle projekter eller det specifikke projekt, du ønsker.
    • Tryk på Anvend øverst til højre.
  4. Sådan filtrerer du efter teammedlem (kun tilgængeligt i delte projekter) eller begivenhedtype:
    • Tryk på filterikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • Tryk på Filtrer efter teammedlem (kun tilgængeligt i delte projekter) eller Filtrer efter handling.
    • Foretag dit valg.
    • Tryk på Anvend øverst til højre.

Få vist aktiviteten for en opgave

1. Klik på opgaven.
  2. Åbn Aktivitetsfanen.
  1. Tryk på et opgavenavn for at åbne opgavevisningen.
  2. Tryk på three-dots_android.svg ikonet med tre prikker.
  3. Vælg Aktivitetslog.
  1. Tryk på en opgave for at åbne opgavevisning.
  2. Tryk på three-dots_ios.svg ikonet med tre prikker.
  3. Vælg Aktivitetslog.
Pro- og Business-brugere har adgang til ubegrænset aktivitetshistorik, mens brugere på den gratis løsning har adgang til op til 7 dages aktivitetshistorik.