Vis aktivitetsloggen

Business

Med aktivitetsloggen kan du få fuldstændig synlighed i, hvad du og dine teammedlemmer i projektet har arbejdet på - organiseret efter dato og filtreret efter projekt, person eller begivenhedstype. Se alle:

• Tilføjede opgaver
  • Redigerede opgaver
  • Udførte opgaver
  • Genaktiverede opgaver
  • Slettede opgaver

Sådan får du vist din kontos aktivitetslog:

1. Klik på web_settings-fill.svgtandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. Vælg Vis aktivitetsloggen.
  3. Hvis du vil filtrere aktivitet efter projekt, person eller begivenhedstype, skal du bruge drop-down-menuerne øverst i aktivitetsloggen.

Sådan ser du aktiviteten for et projekt:

1. Klik på speech_bubble_web.svgtaleboble-ikonet øverst til højre i et projekt.
  2. Klik på Aktivitetsfanen.

Sådan ser du aktiviteten for en opgave:

1. Hold markøren over opgaven og klik på web_task-view.svginformationsikonet.
  2. Klik på Aktivitetsfanen.

Sådan får du vist din kontos aktivitetslog:

1. Klik på dit navn øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Vælg Aktivitet.
  3. For at filtrere efter projekter skal du bruge drop-down pil-ikonet flask_icon.png. For at filtrere efter begivenheder, skal du bruge filter-ikonet filter_icon.png øverst til højre. Når et delt projekt er valgt, kan du også filtrere efter teammedlemmer.

Sådan ser du aktiviteten for et projekt:

1. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i et projekt, og vælg Aktivitetslog.
  2. For at filtrere efter begivenheder eller teammedlemmer (i et delt projekt), skal du bruge filter_icon.png filter-ikonet øverst til højre.

Sådan ser du aktiviteten for en opgave:

1. Klik på en opgave for at åbne opgavevisning.
  2. Klik på Aktivitetsfanen.

Sådan ser du aktiviteten for et projekt:

1. Tryk på three-dots_android.svgikonet med tre prikker øverst til højre i et projekt.
  2. Vælg Aktivitetslog.
  3. Sådan skifter du projekt eller ser aktivitet på tværs af alle projekter:
    • Tryk på projekt-ikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • Tryk på Alle projekter eller det specifikke projekt, du ønsker.
  4. Sådan filtrerer du efter teammedlem eller type af begivenhed:
    • Tryk på filter-ikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • I drop-down-menuen skal du vælge Efter begivenhedstype eller Efter teammedlem.
    • Foretag dit valg, og tryk så på OK.

Sådan ser du aktiviteten for en opgave:

1. Tryk på et opgavenavn for at åbne opgavevisningen.
  2. Tryk på three-dots_android.svgikonet med tre prikker.
  3. Vælg Aktivitetslog.

Sådan ser du aktiviteten for et projekt:

1. Tryk på three-dots_ios.svgikonet med tre prikker øverst til højre i projektet.
  2. I drop-down-menuen vælger du Aktivitetslog.
  3. Sådan skifter du projekt eller ser aktivitet på tværs af alle projekter:
    • Tryk på projekt-ikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • Vælg Alle projekter eller det specifikke projekt, du ønsker.
    • Tryk på Anvend øverst til højre.
  4. Sådan filtrerer du efter teammedlem eller type af begivenhed:
    • Tryk på filter-ikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • Tryk på Filtrer efter teammedlem eller Filtrer efter handling.
    • Foretag dit valg.
    • Tryk på Anvend øverst til højre.

Sådan ser du aktiviteten for en opgave:

1. Tryk på en opgave for at åbne opgavevisning.
  2. Tryk på three-dots_ios.svgikonet med tre prikker.
  3. Vælg Aktivitetslog.