Brug Airmail sammen med Todoist

Business

Airmail er en e-mail-klient til macOS og iOS.

Med denne integration kan du tilføje Airmail-e-mails som Todoist-opgaver. Opgaven i Todoist har et link til e-mailen, der kan åbnes i Airmail.

Konfigurering af integrationen

1. Åbn Preferences i Airmail.
  2. Klik på Services.
  3. Vælg Todoist.
  4. Log ind med din Todoist-konto.
  1. Åbn Settings i Airmail.
  2. Under Apps trykker du på Services.
  3. Find Todoist på listen og slå det til.

Det var det! Du kan nu begynde at tilføje e-mails som opgaver til Todoist.

Brug af integrationen

1. Åbn den e-mail, du ønsker at føje til Todoist.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Send to Todoist. I Todoist åbnes Kvik-tilføj-tilstanden med e-mail-navnet og et link til den i navnefeltet.
  4. (Valgfrit) Skift navn, tilføj en forfaldsdato, indstil prioritet og vælg det projekt, du vil tilføje opgaven til.
  5. Klik på Add Task.
  1. Åbn den e-mail, du ønsker at føje til Todoist.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. Vælg Send to Todoist. I Todoist åbnes Kvik-tilføj-tilstanden med e-mail-navnet og et link til den i navnefeltet.
  4. (Valgfrit) Skift navn, tilføj en forfaldsdato, indstil prioritet eller vælg et andet projekt at tilføje opgaven til.
  5. Tryk på ios_submit.svgsend-ikonet.

FAQ

Hvordan fjerner jeg integrationen?

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Todoist sammen med Airmail, kan du fjerne integrationen således:

1. Åbn Preferences i Airmail.
  2. Klik på Services.
  3. Vælg Todoist.
  4. Flyt skydeknappen for at fjerne Todoist.
  1. Åbn Settings i Airmail.
  2. Under Apps trykker du på Services.
  3. Find Todoist på listen og slå det fra.